Hvad emner kan gøres ved hjælp af sandsten Rock?

March 21

Hvad emner kan gøres ved hjælp af sandsten Rock?

Sandsten er en form af sedimentære bjergarter fundet i områder rundt om i verden. De mest almindelige steder at finde sandsten er på senge af floder, søer og oceaner. Sandsten bruges som et byggemateriale eller som en komponent i produktionen af visse produkter.

Dannelse

Sandsten er dannet i mange år under overfladen af havene, søer og floder, når små partikler af rock, sand og snavs samle nederst på kroppen af vand og er omfattet af andre lag af snavs og sand at til sidst komprimere til hårde lag af sandsten rock. Kvaliteter af sandsten rock ændre med typerne af mineraler, der kommer sammen for at danne rock, med de mest almindelige mineral, fundet i sandsten er kvarts. Andre mineraler fundet i sandsten omfatter granit. Sandkorn almindeligt danner sandsten er holdt sammen med cementering agenter, herunder calcit, ler, calciumcarbonat, jernoxid og gips. I områder med cementering agenter af bløde karakter, såsom ler og gips, sandsten produceret tendens til at også være bløde karakter.

Bygning

En af de mest almindelige anvendelser af sandsten rock er til produktion af byggematerialer og arkitektoniske træk. Styrken af fleste former for sandsten betyder klippen er ofte brugt i gulve og brolægning af udendørs områder og kommercielle bygninger. Klippen kan også skåret og poleret for at producere ornamentale funktioner, såsom gravsten, bog slutter, ure og pejse. Sandsten er også et fælles materiale, der anvendes i opbygningen af bærende vægge og i den kemiske produktion industri rock bruges til gulve og vægge på grund af den syre og alkali modstand af materialet.

Produkter

Når det kombineres med der andre materialer sandsten rock bruges i produktionen af en bred vifte af produkter, herunder glasvarer. Sandsten bruges i produktionen af spejlglas produkter og alle typer af glas. Sandsten er knust og kombineret med beton eller asfalt til brug som fyld til diger og bølgebrydere.

Saltvand

Sandsten er modstandsdygtig over for saltvand luft så rock bruges ofte som beklædning til ydersiden af bygninger og haven og landskabspleje produkter i kystnære områder. Ornamentale produkter lavet af sandsten omfatter haven buer, havemøbler og kunsthåndværk.


© 2023 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com