Hvad Epoxy virker for Metal til granit?

July 13

Hvad Epoxy virker for Metal til granit?

Granit er en af de naturlige sten, der kan omdanne ethvert område, hvor det er installeret i et kunstværk, og mens traditionelt acceptable substrater er generelt begrænset til beton-baserede formularer, der er en bred vifte af produkter til rådighed for andre installationer, såsom at installere granit på metal overflader.

Hvorfor Epoxy?

Traditionelle anlæg af natursten og menneskeskabte fliser kræver som regel en beton-baseret lim, kendt som thinset. I nogle tilfælde, mastiks, kan bruges som klæbemiddel, selv om disse områder er generelt ikke-trafik områder som Brusevægge eller køkken backsplashes.

Thinset er ændret med latex og polymerer til at skabe en fleksibel og holdbar konkrete lim, der kan obligation til en lang række overflader. Mastiks og thinset vil ikke obligation til metal. Den eneste lim, der vil obligation til metal overflader er disse klæbemidler, der er epoxy-baserede.

Epoxy Basics

Epoxy er i brug rundt om i verden i en række forskellige applikationer. I form af lim, er de generelt bruges i sådan ansøgning metoder som bygning af luftfartøjer, surfbrætter og andre applikationer hvor en høj-styrke klæbende er nødvendige.

Fordi epoxy er en kemisk manipuleret lim, kan det udvikles i en række forskellige måder der passer til en række application behov. I forbindelse med epoxy thinsets er dette den eneste måde at overholde granit eller menneskeskabte fliser til en metal overflade.

Epoxy Thinsets

Der er en række af epoxy-baserede thinsets på markedet i dag til brug i installationer, hvor en flise skal være knyttet til en metal overflade. Som en generel regel, de kommer i to typer: en forblandet epoxy thinset i en lukket beholder og en to-delt thinset hvor resin og hærder kommer i separate beholdere, der skal blandes inden brug.

Epoxy thinsets har en ekstremt korte arbejdsliv. Når en container er åbnet eller todelt blandingen er blandet, har du kun fra 30 til 45 minutter før epoxyen bliver for svært at arbejde med. Der er desuden hurtig-sæt typer, som oprettet i otte til 10 minutter. Vær opmærksom på din installation område før du arbejder med epoxy thinset at undgå at spilde produkt.

Alle epoxy-baserede thinset kan købes hos din lokale gulv butik eller hjem forbedring butik sammen med gulvbelægning materialer.


© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com