Hvad er agglomererede læderstole?

October 12

Når du går på jagt efter lædermøbler, herunder læderstole, kan du støde på nogle stole lavet af agglomererede læder. Selvom en agglomererede læderstol kan være i den stil, du ønsker og arbejder godt i dit værelse design, bør du vide før du køber, at det ikke er faktisk læder på alle.

Agglomererede læder

Agglomererede læder har nogle stumper af læder i det. Ifølge bevarelse-amerikanske, er agglomererede læder lavet af jorden rester af læder, som derefter blandet med polyvinylacetat (PVA), en klæbende stof, og rullede struktureret for en læder-lignende føler. Da agglomererede læder har nogle læder i det. selvom du kan se nogle forhandlere reklame agglomererede læder stole som læder, så altid læse koderne produkt.

Prisforskelle

En fordel, som bonded læder har over ægte læder er, at produktet bruger læder scraps, der normalt ville være usælgelige paa anden maade, prisen af agglomererede læder er ofte betydeligt billigere end ægte læder, hvilket betyder, at møbler beklædt med agglomererede læder, såsom agglomererede læderstole, vil have en lavere pris end standard læderstole.

Kvalitet

Et springende punkt for læder entusiaster angående agglomererede læder er ofte kvalitet. Ifølge møbler i dag giver nogle forhandlere nægter at sælge agglomererede læder, fordi det er ikke selve læder og detailhandlerne ikke ønsker at forvirre kunderne ind i tænkning bonded læder den samme kvalitet som ægte læder. Andre forhandlere tilbyder agglomererede læder som et billigere alternativ til traditionelle lædermøbler.

Kemikalier

Kemikaliet bruges i agglomererede læderstole og andre agglomererede læder møbler er de polyvinylacetat. Om polyvinylacetat er blevet erklæret sikkert af FDA, ifølge Georgia Tech Research Institute, og er endda bruges i fødevare konservering i USA, vinylacetat, har polymer bruges til at oprette polyvinylacetat været knyttet til øjenirritation, øvre luftveje irritation og hoste i arbejdstagere udsat for kemiske.

Pleje

Selvom bonded læder er ikke faktisk læder, det kan blive passet i stort set samme måde. Hvis du har bonded læderstole, kan du holde stole ren gennem regelmæssig aftørring med en tør klud, og brug en våd klud til at tørre op sticky spild. Læder balsam kan også bruges til at holde agglomererede læder, blødere og mere bøjelig.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com