Hvad er akryl Latex maling?

October 18

Hvad er akryl Latex maling?

Ordet "latex" refererer til gummi i en eller anden form. Men mange såkaldte latex maling bruge harpiks, der ikke er latex, som har ført sektoren mod mere præcise udtryk som "vand-tyndet" eller "vand-reduceres." Hvis en maling bruger latex i sit navn, er det normalt parret med "akryl," dvs "akryl latex." Dette beskriver mere præcist brugen af plast harpiks lavet af akryl eller polyvinyls i stedet for gummi.

Akryl Plastic sorter

Akryl latex maling er en af en række af vandbaseret maling. Det er 100 procent akryl latex, og betragtes som den bedste kvalitet latex maling. Vinyl akryl latex maling er de mest populære akryl latex maling på markedet fra 2010. Vinyl akryl latex maling er den mest økonomisk, fordi det bruger en syntetisk polymer, eller plast, som projektmappen. Der er en lang række syntetiske polymerer, der anvendes til forskellige applikationer. Et hundrede procent akryl harpiks koster dobbelt så meget som vinyl, så maling virksomheder forsøger at skabe balance mellem de to for at holde omkostningerne nede.

Miljømæssige fordele

Latex maling, især akryl latex maling, har miljømæssige fordele i forhold til oliebaseret maling. Manglen på olier betyde Rengøring opløsningsmidler ikke er påkrævet. I stedet, pensler, sprøjter, pander og drypper kan simpelthen rengøres med vand og, hvis nødvendigt, mildt rengøringsmiddel. Latex akryl fordele omfatter superior vedhæftning, åndbarhed, farve-retention, fleksibilitet, opacitet (dækning) og vaskbarhed.

Akryl Latex mangler

Akryl latex maling har sine begrænsninger. Da bunden af enhver latex er vand, er der dårlig overholdelse af skinnende og blanke overflader. Ligeledes, latex's vandindhold gør det uegnet til unprimed stål, hvor vand base kan forårsage rust. Derudover kan at vand base hæve korn på unprimed træ, medmindre malingen er specielt formuleret som en primer.

Hvad er et navn

Latex maling er faktisk en misvisende, fordi der ikke er nogen reelle latex gummi i latex maling. Latex er et naturligt gummi produkt, oprindeligt produceret fra en brasiliansk gummitræet (Hevea Brasiliensis). Nu, latex er primært produceret i Sydøstasien. Saften fra Hevea træer er grundlaget for reel gummi latex, som bruges i latex handsker. Denne naturlige latex gummi går ikke ind i paint. I stedet, syntetiske polymerer, der ligner naturlatex er brugt, men deres kemiske makeup og egenskaber er meget anderledes end latex gummi.

Akryl Latex alsidighed

Latex maling er populær blandt amatører og gør det selv-malere. Det er let at bruge, og rydder op uden besvær med sæbe og vand. Akryl harpiks i malingen jævnt og udsender mindre lugt end oliebaseret maling. Latex er tynd, og derfor viser penselstrøg, men flere frakker tage sig af eventuelle mangler. Akryl latex maling er tilgængelig i en bred vifte af finish, fra flad (ingen glans) til høj glans, og forskellige stoffer kan tilføje tekstur, og kontrast til en færdige job. Akryl latex tørrer på kun et par timer i stedet for dage med oliebaseret maling. På den anden side latex maling tager uger til helt helbrede, og er let at bejdse eller skade i denne periode.


© 2019 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com