Hvad er akustisk loftplader lavet af?

July 6

Akustisk loft fliser hjælp at reducere lyd efterklang og give akustisk absorption i et værelse, en vigtig faktor i støjende miljøer såsom skoler eller kommercielle kontorer. Der er også akustisk loftplader egnet til både hjem og kommercielle installationer. Akustisk loftplader er tilgængelig i en bred vifte af materialer og finish.

Mineralske Fiber fliser

Høj densitet mineral fiber papirmasse dannet ind fliser med en projektmappe, tilgængelige i en vifte af teksturer fra stiplede til glat. Hvide mineralske fiber fliser er almindeligt set i kommercielle interiør, office lofter og bolig-projekter.

Glasfiber loftplader

Glas fiber tråde dannet ind fliser med et bindemiddel. Ligesom mineral fiber fliser, er disse almindeligt anvendt i institutionelle og kommercielle interiør.

Genvundet indhold

Nye akustisk mineral fiber fliser er sammensat af en stor del af genanvendt loftplader. Genbrug loftplader hjælper med at reducere omkostningerne ved behandling af nyt materiale og omstillinger opførelse affald fra dumpes på lossepladser.

Træ loftplader

Træ finer monteret på et hårdt underlag panel. For at opnå akustisk er dæmpning en akustisk tæppe lagt på eller levet op til bagsiden af loftplader. For at øge den akustiske effektivitet kan være perforeret de celleplader.

Metal loftplader

Perforeret tynde metalplader præfabrikerede i loftplader kommer i en bred vifte af metal finish og perforering mønstre. En akustisk tæppe indgår ofte i bagsiden af panelet over loftet. Metal akustisk loftplader ses oftest i kommercielle miljøer.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com