Hvad er antallet af sorterede tagdækning negle kræves pr. rullesten pladsen?

September 20

Hvad er antallet af sorterede tagdækning negle kræves pr. rullesten pladsen?

Selvom metaltag betegne modernitet og flise tagene tilføje et strejf af sydvest, fortsat rullesten tagene er fælles for hele USA Når lavet af asfalt, er de billigt, holdbart og nemt at installere. Når lavet af træ kan giver naturlig varme til et hjem, de skæres i forskellige profiler og farves til mange farver. Helvedesild er fastgjort med tagdækning negle.

Definitioner

Sætvis tagdækning negle er rustfrit stål eller galvaniseret søm, der er samlet i en spole. De bruges i neglen kanoner til at tillade automatisk sømning med træk af en udløser. En roofing shingle er en flad materiale, der overlapper med individuelle elementer. Det kan være fremstillet af asfalt, kompositmaterialer, skifer eller træ. Hvis lavet af split logger, kaldes det ofte en shake. Et kvadrat er en fælles måling for tagdækning og svarer til 100 kvadrat fødder. Dette er typisk 10-af-10-fødder pladsen men kan være enhver længde og bredde, så længe det endelige produkt er 100 kvadratfod.

Krav

Standarder for tagdækning installation og andre konstruktion procedurer generelt kommer fra lokal eller påstå bygningsreglementer. Men disse bestemmelser kan variere lidt, er de alle baseret på internationale bolig kode eller IRC. International kode Rådet, som blev grundlagt i 1994, udviklet denne kode fra de dengang eksisterende tre koder i almindelig brug. Konsolidering af standarder giver mulighed for helvedesild fremstillet i nogen del af landet til at opfylde kodens krav i enhver anden medlemsstat. Boligejere og entreprenører kan også stole på de samme definitioner, uanset hvor de er.

Beregninger

Det tager normalt tre bundter af helvedesild til at dække et kvadrat. Og hver bundt typisk har 29 12 af 36 tommer helvedesild, som er en standard størrelse. IRC definerer antallet af negle pr. rullesten, så simpel multiplikation giver det samlede antal negle for 87 helvedesild pr. kvadrat. For eksempel, for træ shakes og helvedesild kræver hver enhed to negle pr. rullesten. Multiplicere to af 87 giver 174 negle pr. træ rullesten square. Negle skal være placeret en tomme eller mindre fra hver kant og mindre end 2 inches over linjen eksponering.

Andre typer af helvedesild

For asfalt helvedesild, skruer skal følge det minimum, som angivet af fabrikanten, men der skal være mindst fire skruer pr. stribe eller mindst to skruer pr. individuel rullesten. For de sidstnævnte krav giver dette også 174 negle pr. træ rullesten square. Til skifer og skifer-type helvedesild er mindst to negle pr. rullesten, der skal installeres til producentens specifikationer. Dette kræver også 174 negle pr. rullesten square. Skifer helvedesild underlagt kraftig vind skal bruge fire negle pr. rullesten i alt 348 negle pr. kvadrat, Ifølge National tagdækning Contractors Association.


© 2023 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com