Hvad er Argon i Twin-Seal Windows?

May 9

Hvad er Argon i Twin-Seal Windows?

Argon er en inert, nontoxic gas almindeligt forekommende i multipaned vinduer. Producenter af vinduer for boliger og erhvervsbygninger udfylde undertiden rummet mellem ruder med argon gas til at øge energieffektiviteten. TwinSeal, fremstillet af lags perle Windows, tilbyder denne mulighed for nogle af sine modeller.

Identifikation

Argon er et udbredt grundstof, der forekommer naturligt som en gas i atmosfæren. Dens navn stammer fra det græske ord "argos," hvilket betyder inaktive, fordi det er næsten helt nonreactive til andre elementer. Dette gør det meget let at arbejde med i fremstillingsindustrien.

Funktion

TwinSeal og andre vindue mærker bruger nogle gange argon i stedet for regelmæssig luft mellem ruder, fordi det er tungere end luft. Varme kan ikke passere gennem argon som let, hvilket øger isolering. Når kombineret med andre teknologier såsom høj kvalitet sæler og glas, kan det gøre en betydelig forskel i et vindues U-faktor eller energi performance-rangering.

Overvejelser

Selv om argon-fyldt windows anbefales mere til kolde klimaer, giver de også en fordel i varmere forhold. Ikke blot kan windows holde varmen inde når det er koldt udenfor, de kan også holde hus cool og Air-condition koster ned når vejret er varmt.


© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com