Hvad er årsagen hvide partikler i filtreret vand?

April 8

Hvad er årsagen hvide partikler i filtreret vand?

Husejere kan vælge at installere en vandfilter for at slippe af urenheder i deres vand fra hanen, eller brug en kande-stil vandfilter i deres køleskab. Lejlighedsvis, kan små hvide partikler ses svævende i filtreret vand. At finde hvide partikler i filtreret vand kan have en række forskellige årsager.

Mineralforekomster

Den mest almindelige årsag til hvide partikler svævende i filtreret vand er mineralforekomster. Mange steder i hele Nordamerika har hårdt vand, hvilket blot betyder, at der er en højere mængde af opløst mineraler i vandet. Disse pletter normalt kun vises ikke i filtreret vand, og er normalt flager af aflejringer, der har bygget op inde i filteret.

Filtertype

Ikke alle filtre Fjern opløst mineraler, som senere kan forvandles til hvid flydende partikler. Et eksempel på en vandfilter, der ikke fjerner opløst mineraler er en aktivt kulfilter. Denne type filter bruges i nogle hjem vandfiltrering systemer samt akvarier. Filteret virker ved limning til carbon stede i vandet, men der er ingen kulstof i opløste mineraler, så de kan passere gennem det.

Frysning

Frysning filtreret vand kan forårsage opløste mineraler til at adskille fra vand og bundfald, hvilket betyder, at de bliver til faste stoffer. Den ekstreme temperaturforandringer er, hvad der forårsager denne proces. Dette sker almindeligvis når flaske vand, som er en type af filtreret vand, får lov til at fryse. For at undgå hvide partikler i filtreret vand, ikke Tillad det at fryse.

Forebyggelse

Hvide pletter i filtreret vand er ugiftigt og ikke normalt påvirker smagen af vandet. Dog hyppig rengøring af filter og tilknyttede VVS med et krat pensel og en calcium, lime og fjernelse af rust opløsningsmidler kan fjerne mineralforekomster, før de kan flage ud i dit filtreret vand.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com