Hvad er årsagen Rust mærker på min Whirlpool Duet tørretumbler?

February 22

Hvad er årsagen Rust mærker på min Whirlpool Duet tørretumbler?

At finde årsagen til rust mærker på din Whirlpool Duet Dryer er det første skridt til at forhindre dem. Når du identificere kilden, kan du fjerne kilden og følge enkle pletten-kæmper teknikker for at fjerne rust pletter. Husk, aldrig bruge blegemiddel på rust pletter, da det vil sætte pletten og gøre det umuligt at fjerne.

Kilden til Rust

Rust opstår, når fugt og ilt kombinerer med metal og oprette hydreret ferric oxid på en metaloverflade. Denne proces kan accelereres hvis salt hvis tilføjet, så rust opstår oftere i områder nær havet, der har saltholdig luft. En Whirlpool Duet tørretumbler metaldele er forseglet for at forhindre rust. Men rust kan forekomme hvis fugemasse bliver ridset, revnet eller beskadiget.

At forhindre Rust pletter

Du kan forhindre rust mærker på din Whirlpool Duet tørretumbler ved at holde det på et tørt sted. Husk at rense det med en ren, fugtig klud og omgående løser nogen ridser, der kan opstå med touch-up maling. Du kan også anvende en frakke af bil voks på ydersiden af din tørretumbler til at beskytte det mod ridser.

At fjerne Rust pletter fra tørretumbleren

Tør de farvede område med en klud dyppet i hvid eddike. Derefter dæmpe en pimpsten med varmt vand. Gnid rust pletten forsigtigt, stoppe med jævne mellemrum for at tørre pletten med en fugtig klud og kontrollere dine fremskridt. Fortsætte gnide mærket, indtil det forsvinder.

At fjerne Rust pletter fra tøj

Ofte kan rust fra tørretumbleren overføre på tøj i tørretumbleren. Hvis din tørretumbler har forårsaget rust pletter på dit tøj, kan du fjerne pletter med citronsaft og salt. Drys pletten med salt, så klemme citronsaft over det. og lad pletten tørre i solen. Eller bruge en kommercielt tilgængelig rust remover, men Udvis forsigtighed hvis det indeholder flussyre, da det kan brænde din hud.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com