Hvad er årsagen til min Cub Cadet LT1050 Plænetraktor til at bremse ned efter et stykke tid af skæring græs?

October 24

Hvad er årsagen til min Cub Cadet LT1050 Plænetraktor til at bremse ned efter et stykke tid af skæring græs?

Cub cadet indført LT 1050 i 1986. Det bruger en Kohler twin cylinder gasmotor, der er bedømt på 23 hestekræfter. LT 1050 er klassificeret som en Plænetraktor, og på en vægt af 548 lbs., det kan udrette mest opskæring og trække opgaver. LT 1050 er udstyret med en CVT-transmission, der tillader trinløs frem og bak hastigheder.

Brændstof sult

En beskidt eller tilstoppet brændstoffilter kan forårsage traktor at miste magten over tid. Et brændstof-linje, som sendes for tæt på en varmekilde kan dampe låse. Vapor lås er når brændstoffet fordamper inde i brændstof-linjen, på grund af overdreven varme. Begge disse betingelser vil røve motoren af brændstof, hvilket resulterer i lav effekt.

Tændrøret begroning

Hvis motoren kører i en rig tilstand, vil tændrør foul og mister deres spark intensitet. En rig betingelse er, når alt for meget benzin går ind i motoren. Den mest sandsynlige årsag til en rig tilstand er en choker, der ikke åbner fuldt ud på motoren varme op. Et andet tegn på en rig tilstand er sort røg fra udstødningen.

Lav transmissionsolie

Transmissionsolie på LT1050 skal altid holdes på den fuld plan. Hvis transmissionen er lav på væske kan det glider når traktoren er varmt, eller når det er under belastning. Dette vil bremse traktoren. Transmissionen vil undertiden gøre en klynker støj når drives. Dette indikerer ikke altid et lavt væske niveau. Kontrollere væskeniveau på oliepinden.

Tilstoppet luftfilter

En tilstoppet luftfilter vil røve motoren af magt. Uden tilstrækkelig indgående luft, vil motoren kæmpe for at trække vejret. Dette vil bevirke, at motoren til at forbruge ekstra indsats i at trække luft gennem luftfilter. Dette kan også sætte motoren i en rig tilstand, hvilket resulterer i andre mekaniske problemer.

Glider drivrem

LT1050 bruger et bælte til at drive sin transmission. Under kraftig brug har dette bælte været kendt at glide på disse modeller. En ny drivrem vil løse problemet. Transmissionen, selv er ikke en brugbar enhed.


© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com