Hvad er årsagen til min elmåler pludselig fremskynde?

September 3

En elmåler måler al den elektricitet, du bruger i dit hjem. Måde måleren er i stand til at måle elektricitet er gennem magt drage fra de forskellige elektriske artikler. Måleenheden kaldes kilowatt og beregnes ved at gange spændingen med ampere. Dit hjem spænding er normalt 110 volt og ikke varierer, men ampere varierer, afhængigt af styrken af det elektriske element.

Dagtimerne og om aftenen

I dagtimerne, hvis dit hjem er ubesatte, er det sandsynligt du bruger minimal elektricitet, bare nok for varer, der skal stå tændt som et køleskab eller fryser. Dette betyder, at forbruget af energi er lav og din måleren kører langsomt. Men når du vender hjem, du sandsynligvis begynde at dreje på forskellige apparater, såsom komfur, vaskemaskine, tørretumbler og vand varmer. Alle disse elementer forbruge en masse ampere, så din el måleren pludselig hastigheder.

Vinter

En dag, kan vejret være varm. Før du ved af det, men er kommende vinter ankommet. Koldt vejr betyder, at du skal slå din elektriske varmeapparater eller varmesystem. Den simple opgave at dreje på et par af skifter til få din varmeapparater arbejder straks resulterer i mere elektricitet at vænne. Som al din elektricitet løber i første omgang gennem måleren, fremskynder tænde for dit varmesystem El måleren.

Meter fejl

Selv om rimeligt usandsynligt, elektriske meter kan gå galt. De er jo det samme som en anden elektrisk enhed. Ældre meter bruge bevægelige dele, der er udsat for slid og ælde. Nyere meter er digitale og brug et edb-system til at overvåge brug, men du ved, at computere kan stoppe med at arbejde korrekt. Hvis måleren begynder at måle elektricitet unøjagtigt, enten resulterer undladelse af at optage nok elektriske brug, eller for meget. Hvis det optager for meget, betyder det, at måleren pludselig hastigheder op.

Forkert ledninger

Din måler er kun beregnet til at tilsluttes din elektricitetsforsyning, hvilket betyder, at kun den El du bruger inde i dit hjem strømmer gennem måleren. Der kan dog være mange meter i lejlighedskomplekser. Hvis der har været behov for en elektriker til at gøre nogle ledninger og måleren bliver uretmæssigt wired, det kan oprette forbindelse til mere end én lejlighed. Måleren registrerer elektricitet til alle lejligheder det er tilsluttet, hvilket resulterer i om dobbelt sædvanlige forbruget af elektricitet--så din meter pludselig hastigheder.


© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com