Hvad er årsagen til min fryser til at være for varmt?

November 2

Hvad er årsagen til min fryser til at være for varmt?

Det kan være frustrerende at åbne døren til fryseren at finde, at maden ikke længere er frosset fast, især hvis du kan høre køleskab kompressor opererer. Der er mange årsager til dette problem, hvoraf mange ikke kræver, at du til at gøre en tjeneste kalder og betale for en tekniker at diagnosticere og reparere enheden. Når du har kontrolleret de almindeligste årsager og udelukke noget, der kan let ordnes, skal du have en tekniker kommer til dit hjem til at lave en komponent.

Døren ikke lukker

Den første ting at tjekke Hvornår du bemærke, at fryseren ikke er koldt er døren. Når du lukker døren, Sørg for det forsegling korrekt. Hvis det føles som om den magnetiske tætning er lukket ordentligt, inspicere pakning for tårer. Hvis pakningen er revet, vil det give luft at undslippe, selv når du tror, at døren er lukket.

Termostaten ikke indstillet korrekt

Når du lægger mad i fryseren, er det ofte muligt at støde den termostat, der regulerer temperaturen. Kigge på termostaten knop, og sørg for det er angivet, hvor det skal være. Gøre det lettere for dig selv ved hjælp af en permanent markør til at konstatere, hvor enheden skal indstilles til korrekt afkøling.

Manglende luftcirkulation

I orden til alt i din fryser på et sikkert temperatur, skal der være plads til luft at cirkulere inden for enheden. Hvis du finder dig selv skulle nærme sætte mad i din fryser, som om det var et puslespil, er der en god chance for maden ikke bliver korrekt fryse. Det vil føles koldt at røre ved, men det bliver blødt.

Støv oprustning

Flyt køleskabet eller fryseren, så du kan se bredbånd på bagsiden af enheden. Hvis der er støvet bygge på spolerne, vil det ikke tillader enheden til at fungere ordentligt. For at rengøre spolerne, først bruge en støvsuger til at fjerne løs støv, og derefter tørre dem med varmt, sæbevand vand.

Frost oprustning

Hvis der er rim eller is bygge på indersiden af din fryser, er chancer, er der også is på fordamperen spoler. De fleste moderne enheder er bygget til at optø uden enhver forbruger aktivitet, men over tid dette system kan fejle. Den mest effektive måde at kontrollere, at dette er årsagen til din fryser ikke køling er at fjerne enhver mad fra fryseren og lade døren stå åben i 24 timer. Dette vil tillade enhed til manuelt optøning. Hvis dette løser problemet, kan du ringe til en tekniker at have selvstændige optøning systemet repareret.


© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com