Hvad er årsagen til min Maytag tørretumbler til at gøre en dunkende lyd?

December 24

Mange Maytag tørretumblere er udstyret med et stort bælte og rollers for mindre støj og hurtigere tørring, og enheden tilbyder flere cyklusser specifikt for forskellige typer af stoffer eller genstande, såsom pladskrævende sengetøj. På grund af disse ekstra funktioner, bør tørretumbleren fungere forholdsvis roligt under de fleste omstændigheder. Hvis tørretumbleren hamrende under brug, men kan du tjekke ud et par forskellige mulige årsager til støj.

Ny Installation

På grund af deres størrelse, vægt og lidt sarte komponenter, når en tørretumbler er helt nye og leveres eller leveres til et hjem, kommer det med en masse af emballagemateriale. Dette materiale er placeret, ikke kun på siderne af enheden, men langs bagsiden, front, top og bund samt inde i tromlen. Det er vigtigt at kontrollere for eventuelle resterende forsendelse materiale hvis der er en dundrende knald når tørretumbleren bruges først.

Sjældne brug

Når Maytag tørretumbler ikke er blevet brugt for nylig, har rullerne ikke bevæget. Det betyder, at rullerne kan flade ud lidt i at forblive i den samme stilling og under vægten af glider. Tørretumbleren derefter støjer en dundrende oprindeligt under drift som rullerne begynder at bevæge sig og vende tilbage til deres normale form. Lyden vil aftage efter kun et par minutter og bør gå væk helt ved udgangen af cyklussen.

Indlæse størrelse

Store emner såsom ark eller tæpper kan fortabe sig sammen i tørretumbleren og oprette en stor kugle, som derefter Dunker rundt som det tumler. Når du vasker store, pladskrævende varer, kan du tilføje et par andre mindre stykker for at hjælpe med at blande elementer. Husk at holde den samlede belastning størrelse til en moderat niveau. Ligeledes overbelastning tørretumbler med for mange elementer i almindelighed kan resultere i stykker sammenfiltring sammen og gør en høj dunkende lyd. Mellemstore belastninger er den bedste forebyggelse for dette problem.

Tørretumbler placering

Hvis Maytag tørretumbler gør en dunkende lyd og vuggende eller vibrerende på samme tid, årsagen kunne være en overbelastet tromme, men det kan også være placering eller installation af tørretumbleren. Maytag tørretumbler ben kan justeres, som kan være nødvendig hvis benene ikke niveau på jorden. Desuden, hvis gulvet er for svag til at holde den tørretumbler vægt, kan tørretumbleren dunk eller vibrere under brug. Tørretumbleren bør om muligt flyttes til en bedre placering.


© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com