Hvad er årsagen til min opvaskemaskine til at forlade sæbe på opvasken?

March 21

Hvad er årsagen til min opvaskemaskine til at forlade sæbe på opvasken?

Finde sæbe retter efter opvaskemaskinen er færdig vask kan være irriterende at sige mildt. Men du skal finde, at grunden til sæbe venstre på retter er temmelig banalt og simpelt og at beslutningen er temmelig let at finde med nogle grundlæggende husholdning værktøjer og tricks.

Type af rengøringsmiddel

Type af rengøringsmiddel, der anvendes i en opvaskemaskine kan påvirke vask ydeevne og kan endda gøre en forskel i rest, som bliver efterladt på elementer. Brug pulver, tablet, flydende eller kombination vaskemiddel specielt designet til brug i en opvaskemaskine. Brug af andre typer af vaskemiddel kan efterlade en tyk sæberester på retter og kan endda forårsage andre ydelsesproblemer.

Mængden af vaskemiddel

En anden faktor, der kan påvirke vask ydeevne og sæberester i opvaskemaskinen er mængden af vaskemiddel anvendes. Hjem med blødt vand kan bruge omkring 1/4 kop frisk vaskemiddel for hver vask, mens hjem med hårdt vand kan få brug for så meget som en fuld kop vaskemiddel for at rengøre retterne.

Vand problemer

Sæberester på retter kan også indikere problemer med vand til husholdningsbrug pres og/eller vandtemperatur. Fyld en kvart beholder med vand ved køkkenvasken mens timing, hvor lang tid det tager for at udfylde. Hvis det tager længere tid end ni sekunder, kan vandtryk være for lav til korrekt spray retter. Hvis vandets temperatur er mindre end 120 grader Fahrenheit, kan det ikke opløse opvaskemaskine vaskemiddel korrekt, at skabe en sæbevand rester. Kontakt en blikkenslager for assistance med begge spørgsmål. Kontroller også, at vandforsyningen til opvaskemaskinen er fast forbundet og ikke blokeret som reduceret vand vil forhindre ordentlig rengøring. Tænd for vandhanen helt, og ordne slange.

Skyl støtte

Mens skyl støtte opvaskemiddel kan hjælpe skylle retter og briller under vask, kan for meget skyl støtte eller spildt skyl støtte forårsage skum til at bygge i opvaskemaskinen. Denne skum kan indbetale på tallerkener, glas og bestik og forlade suds i opvaskemaskine karret. Øse ud så meget sæbe som muligt fra opvaskemaskinen, og fjerne alle elementer fra stativerne. Hæld 2 tbsp. vegetabilsk madlavning olie i bunden af karret, og køre en normal cyklus uden nogen vaskemiddel for at rense sæbe. Følg med endnu en fuld cyklus med vaskemiddel, men ingen retter at afslutte renseprocessen.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com