Hvad er årsagerne til banker i opvaskemaskine?

November 7

Hvad er årsagerne til banker i opvaskemaskine?

Mens opvaskemaskiner skære ned på rengøring tid og frigøre dig fra køkkenvasken, de er bestemt ikke perfekt – disse undertiden larmende apparater hum når indsugningsventilen vand åbner, spinde som motor spark i og snap hver gang magnetventilen åbnes under en cyklus. Selv om disse lyde er uskadelige, kræver banke lyde typisk en smule mere opmærksomhed. Talrige spørgsmål--nogle godartet, og nogle, der indikerer et behov for reparationer--kan forårsage disse lyde; at vide hvad man skal kigge efter sætter du et skridt tættere på at fjerne støj.

Justere retterne

Hvis dine retter ikke er korrekt anbragt, kan de ramte den apparat sprøjte arm under drift, producerer en regelmæssig, rytmiske dunk. For at lette dette problem, skal du indlæse dine retter, så intet rører de indvendige vægge af enheden eller forstyrrer rotation sprøjte arm. Sikre at retterne ikke røre hinanden eller Rage op fra bunden af stativerne. Ud over at reducere støj, forbedrer holde sprøjte arm fri for forhindringer også dens rengøring effektivitet.

Hovedet

En forkert fladede opvaskemaskine kan forårsage overdreven parabol vibrationer og gøre dem bang mod hinanden. Fjerne den opvaskemaskine nederste-forreste adgangspanel for at få adgang til dens nivellering ben. Åbne den skive døren og placere et niveau på rack rækværket, der løber lodret på tværs af de indre rum, og derefter placere den vandret på tværs af den åbne dør til at sikre, at maskinen er niveau. Justere nivellering benene ved at dreje deres skruer med en skruenøgle eller ved at mobilisere en partner for at løfte apparatet, som du justere benene. Sluk opvaskemaskinen og tag sin netledning før udjævning.

En anden slags Hammer

Hvis din opvaskemaskine producerer en metallisk clank eller clunk--nogle gange tættere på en tinny, skarpe raslende lyd--vandrør tilsluttet apparatet kan være skyld i. Som kinetisk energi hober sig op i rørene, og vandet flyde stopper brat, skaber det en trykbølge, der rammer mod rørene. Kendt som vand hammer, denne begivenhed gør en foruroligende lyd. Vand hammer slag, at kontakte en blikkenslager for at installere en vand-hammer enhed i din VVS.

Banke, banke

Hvis din opvaskemaskine knocks kun når det fyldes med vand, indikerer dette normalt et vand-indsugningsventilen trænger til udskiftning. Nogle gange, forårsager helt godartede problemer banke lyde. For eksempel, når din opvaskemaskine vaskemiddel cup åbner, kan du høre en enkelt banke eller raslende lyd, typisk på om halvvejs gennem en komplet cyklus, som er en normal lyd.


© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com