Hvad er årsagerne til blade ændre farve?

November 5

Kommer foråret sætte træer i din værftet et nyt parti af grønne blade. Disse grønne vækster er meget mere end dekorationer. De er faktisk tusindvis af fødevarer fabrikker i kuldioxid og sollys og bruge dem til at gøre ilt og glucose kulhydrater træer skal vokse. Ved sommerens afslutning luften begynder at køle og sker en ændring. Træer begynder at forberede vinteren ved at lukke fabrikken mad. Bladene mister deres klorofyl og de resterende pigmenter forårsage bladene til at bære farverne i efteråret.

Hvorfor bladene har farve

Bladene har farve, fordi de indeholder stoffer kaldet pigmenter, der afspejler forskellige bølgelængder af lys. Dette er grunden til du kan se forskellige farver på tingene.

Det synlige lysspektrum består af forskellige bølgelængder og stoffer fundet i naturen afspejler forskellige bølgelængder. Du ser en rød blad som rød, fordi det afspejler røde bølgelængder af lys tilbage til dine øjne.

Klorofyl

Alle de farver, du ser i efteråret blade er faktisk der hele tiden. Grund bladene vises grønne i foråret og sommeren er pigment kemiske klorofyl. Klorofyl har meget store molekyler, som ikke er opløselige i blad struktur. I stedet for at opløse klorofyl får molekyler knyttet til disk form strukturer inde i bladene kaldes grønkorn.Ifølge University of Wisconsin er grønkornene hvor fotosyntesen foregår. Klorofyl absorberer sollyset og energien, der bruges til at oprette kulhydrater, som træet bruger og gemmer til mad. Klorofyl absorberer blå og røde bølgelængder af lys, således at meget lidt af disse farver afspejles gør bladet vises grøn. I efteråret-træerne stoppe produktionen af klorofyl.

Caroten

Træer har andre pigmenter i deres blade. -Caroten, en pigment i blade, der afspejler gult lys, er det samme stof, der giver gulerødder deres farve. Caroten er et mere stabilt pigment end klorofyl og vil fortsætte efter klorofyl er væk.

Ifølge Colorado State University caroten forbindelser tilbage i bladene give falder blade udseende af at være gul eller orange. Undertiden caroten er ledsaget af andre pigmenter eller glukose lagret i bladene og det vil resultere i blade, der afspejler en blanding af farver.

Anthocyaniner

Alle i løbet af sæsonen er blade hele tiden at miste og udskiftning blade, der er beskadiget af vind, vejr og insekter. En af en træets naturlige forsvar mod insekt prædation er også årsag til den røde farve blade kan vise i efteråret.Anthocyanin er en giftig kemisk pigment, der er efterladt, når bladene stoppe produktionen af klorofyl. Ifølge Harvard University i forskellige nuancer af røde, orange og brune blade farver er resultatet af kombinationer af Anthocyanin, caroten og resterende klorofyl tilbage i bladene, så de dør.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com