Hvad er årsagerne til brune blade på tomatplanter?

January 13

Tomatplanter er et produkt af deres miljø og bladene er ofte indikatorer for succes eller fiasko af et anlæg til at trives. Enhver ændring i vilkår har en effekt på anlægget; flere påvirkninger fører ofte til blad misfarvning.

Svampevækst

Tidlig blight og andre svampe vækster medføre ofte lokaliserede misfarvninger som brune kanter eller brune og sorte pletter. I senere faser af svampe spredning er blade tabt, i sidste ende fører til død af anlægget. Konsultere din havecenter til kemisk spray muligheder, eller skære dine tab og plante et andet sted næste år.

Insekter

Insekt angreb på planter forlade beviser i form af små til store huller og blad bruning. Kontrollere undersiden af blade, stængel af planten og tomater til at finde og fjerne insekter og stoppe skaden på dit anlæg.

Vanding

Både over- og underwatering af tomatplanter kan forårsage blade til brun. Nøje overvåge jordfugtighed af dine planter til at holde snavs omkring dem, fugtig, men ikke oversvømmet.

Gødskning

Ved hjælp af kunstgødning på din tomatplanter i mængder over eller under de anvist på pakken kan medføre en overbelastning eller mangel i et næringsstof henholdsvis resulterer i blad bruning. Brug gødninger, der er bestemt for tomater og følg instruktionerne nøje.

Beliggenhed

Det forkerte beløb af solen på din tomatplanter kan forårsage deres blade til brune og visner. Give en justerbar skygge for dine planter for at undgå at give dem direkte sollys i de varmeste tidspunkter af dagen.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com