Hvad er årsagerne til et trægulv Buckling?

December 17

Hvad er årsagerne til et trægulv Buckling?

Det er naturligt for træ til at udvide og kontrakt som reaktion på miljømæssige forhold, og planker af din hårdttræ gulv vil gøre det så godt. Hvis ekspansion er svær, kan de være underlagt buckling. Buckling er når hårdttræ boards udvider i hele deres bredde, forårsager dem til at løfte opad og adskilt fra undergulvet. Plankerne kan vise adskillelse på leddene og gulvet bliver ujævn på grund af buckling. Der er miljømæssige faktorer, der kan forårsage buckling, eller det kan være på grund af forkert installation.

Vand

Trægulv vil spænde hvis de udsættes for overskydende vand. For eksempel, hvis et toilet overløb og vandet når hårdttræ gangen, hårdttræ-planker svulme op med fugt. Da træet skal rumme denne overskydende fugt, det bevæger sig opad og udvidelsen får den til at spænde.

Fugtighed

Trægulve kan også spænde i overdrevent fugtige miljøer. Det er derfor hårdttræ ikke anbefales til små, Vinduer badeværelser eller køkkener. Kontrollere fugt gennem ventilatorer og ventilation kan afhjælpe problemet, men hvis den buckling forårsager boards til warp, de skal udskiftes.

Akklimatisering

Før trægulve er installeret, skal de blive akklimatiseret til nærmiljøet. Processen indebærer, at tillade hårdttræ-planker til at sidde i rummet eller værelser hvor de skal installeres i mindst to uger. Bestyrelserne vil tilpasse sig til rækken af temperatur og fugtighed i bygningen. Hvis gulvet ikke er tilladt at acclimate, kan bestyrelserne udvide eller kontrakt ud over grænserne for miljøet.

Dårlig installation

Ved hjælp af den forkerte slags produkter under installationen kan bidrage til buckling. Hvis limning til en cement undergulvet, for eksempel, skal du bruge klæbemiddel konstrueret til at slutte sig til træ til cement. Fugt barrierer er vigtige, hvis du installerer i fugtige klimaer. En fugt barriere er en tynd plade af polyethylen, der er lagt mellem undergulvet og hårdttræ. Uden denne barriere, kan fugt forårsage buckling. En anden vigtig del af installationen er ekspansion hul. Gulvbelægningen skal installeres efterlader et hul på 1/4 tomme til 1/2 tommer rundt langs kanten af rummet. Denne kløft tillader nogle plads til ekspansion, dermed reducere chancerne for buckling.

Pleje

Ikke våd-mop dine trægulve, så vandet kan sive ind i træ og resultatet i buckling. For at rense dine gulve, bruge et produkt beregnet til hårdttræ.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com