Hvad er årsagerne til høje niveauer af kulilte fra en elektronisk tænding gaskomfur?

May 28

Kulilte er en alvorlig risiko, når du bruger et gaskomfur med elektrisk pilot lys eller når du bruger andre apparat, der kan producere kulilte. For at forstå risikoen og beskytte din familie mod farerne ved kulilteforgiftning, finder tekniske årsager kulilte er produceret af nogle apparater.

Kulilte

Ifølge Colorado State University udvidelse er kulilte den hyppigste årsag til forgiftningen i USA, ansvarlig for mere end 500 dødsfald årligt. En af grundene til, at kulilte er så dødbringende er, at det er farveløs og lugtfri, så ofrene ofte ikke ved, de er ved at blive forgiftet, indtil det er for sent. Alle forbrænding apparater producerer små mængder carbonmonoxid, men det er når disse apparater er ikke ordentligt vedligeholdt eller anvendes ikke korrekt, at de kan producere kulilte i koncentrationer, der er farlige for mennesker.

Kulilte og Gas komfurer

Gas komfurer er blandt de mest almindelige kilder til kulilte i hjemmet, om disse gas komfurer bruge en elektrisk pilot lys eller ej. Igen, når de anvendes korrekt, og når ovnen er velholdt, kulilte produceret af et gaskomfur er ikke en trussel mod menneskers sundhed. Men når brændere holdes for længe - for eksempel, for at hjælpe med at varme en kold hjem--kulilte oprustning kan nå et farligt niveau.

Beskytte din familie

Observere farven på flammen, når brænderen gas er tændt; en ændring i farve af flammen--fra blåt til gult, mest almindeligt--kan indikere, at kulilte bygge i flammen. Bemærk, dette er dog ikke en perfekt indikator; gasbrændere producerer høje koncentrationer af carbonmonoxid kan stadig blå. Brug aldrig en gas komfur brænder for at varme dit hjem og aldrig fungere et gaskomfur uden ordentlig ventilation. Hvis din brændeovn ikke har en ventilation hood installeret, åbne vinduer, Tænd fans og køre indstillingen fan på din hele huset klimaanlægget kan cirkulere som meget frisk luft som muligt.

Andre overvejelser

Symptomerne på kulilteforgiftning omfatter hovedpine, træthed, åndenød, kvalme, svimmelhed, opkastning, desorientering og tab af bevidsthed. Hvis nogen i dit hjem oplever disse symptomer, og du har mistanke om din elektriske pilot lys gaskomfur kan være årsag, har personen, gå udenfor og se hvis symptomerne afhjælpe. Hvis han gør, søge lægehjælp for ham lige med det samme og informere lægen at du formoder kulilteforgiftning som årsag til symptomerne.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com