Hvad er årsagerne til klimaanlægget fiasko?

August 1

Det vil ikke tage meget lang tid at indse, at noget er galt med din klimaanlægget. Disse maskiner køle luften i dit hjem, fjerne uønskede fugtighed og generelt gør det behageligt at være inde, selv på de varmeste dage. Når klimaanlægget mislykkes, det tager kun et par minutter for temperatur til at begynde, Krybende i rækken ubehageligt, og du ønsker at finde ud af hvad der gik galt så hurtigt som muligt. Der er flere almindelige årsager til klimaanlægget funktionsfejl.

Simple årsager

Nogle fælles aircondition problemer er så enkel at lave, at du vil være i stand til at have din sted cool igen i blot en kort tid. Dette er fordi alle de enkleste årsager er enten menneskelige fejl eller ting, som enhver kan afhjælpe næsten øjeblikkeligt.

Termostaten er den selector, der tillader dig at vælge den nøjagtige temperaturen i dit hjem. Du bør tjekke det først for at se, hvis indstillingen temperatur har tilfældigvis været skruet op for højt. Hvis du kan lide det at være 75 grader i hjemmet og du eller anden måde stødte det op til 85, så det er derfor klimaanlægget ikke kommer. Omskifter på termostaten skal også indstilles til "cool." Hvis du har en digital termostat og der er ingen læsning på alle, så er der ingen magt, der kommer hertil. Tjek din circuit breaker box for at se om du har en udløst breaker og tænde den igen.

Derudover enheden kan kører normalt, men ikke køling som du tror det skal. Check registre for at se om de er åbne. Støvsugning eller træde på et gulv register kunne lukke ventilen helt. Sørg for, at luften kan komme igennem.

Lavt Output årsager

Hvis systemet er på, men det synes ikke at blæse hårdt nok eller køling effektivt, kunne der være et par årsager.

Den enkleste mulige årsag er et beskidt luftfilter. Kontrollere filteret og se om det er alt for beskidt til at give ordentlig luftstrøm til enhedens indtag. Et snavset luftfilter kan forhindre korrekt afkøling, forårsage svage luftstrømmen og forårsage enhed til at køre ineffektivt.

En anden mulig årsag kunne være iced kondensator spoler. Is build-up på spolerne kunne forårsage en blokering for kondensator ventilator og reducere outputtet. Afbrudt luftkanaler kunne også være at lade nogle af luft fra en ellers korrekt fungerende system at flygte ind i vægge eller under huset. Måske noget har forskubbet kanalerne, eller de har rustent ud.

Ikke-køling årsager

Der er et par årsager, der kan reducere den enhed køling kapacitet. Først, kølemiddel kunne være lav. Du vil sandsynligvis brug for en tekniker at måle niveauet i dit system og genoplader det. Hvis det er nødvendigt. Reparationer bør straks gøres til utætheder kølemiddel.

En anden mulig årsag til tab af køling magt er simpelthen en slidte kompressor. Systemets kompressor kan muligvis ikke længere komprimere kølemiddel på grund af interne slid.

Utætte årsager

Hvis dit klimaanlæg er utæt vand, så er der en god chance for er årsagen en Blokerede afløb linje fra kondensat pumpe. Dette kan være blokeret af snavs eller alger og kan forårsage kondens fra enheden til pool i en spildbakkens indtil bristepunktet. Linjen skal være ryddet grundigt for at stoppe lækagen.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com