Hvad er årsagerne til kloak Gas Type lugter i kælder væg?

April 25

Kloak gas er en blanding af svovlbrinte, methan og andre gasser, der er udbredt inden for kloak rør. Under normale betingelser, kloak gas forbliver inde i kloaksystemet, men visse betingelser kan forårsage at vift i hjemmet. Lavtliggende områder i hjemmet, der er tættere på VVS, som kældre, er derfor mere tilbøjelige til at opbygge højere koncentrationer af kloak gas end andre rum i hjemmet.

VVS skader

Langt den mest almindelige årsag til en kloak gas oprustning i kælderen er beskadiget VVS. En kloak rør, der er revnet, utætte eller tilstoppede kan lade kloak gas undslippe og opbygge inde i kælderen. Hvis kloak gas kommer fra inde i en kælder væg, beskadiget VVS er mere sandsynligt skyldige, da rør ofte løber gennem kældervægge. Spore kilden til kloak gas ved at følge sin unikke rådne æg lugt, og har en blikkenslager inspicere og reparere røret, der forårsager lækage.

Beskadigede apparater

I en lignende måde, kan ethvert apparat, der tillægger kloaksystem, bør det blive beskadiget, også lække kloak gas ind i din kælder. Dette ville omfatte VVS armaturer primært, såsom toiletter, brusere og håndvaske, men også vaskemaskiner, vandvarmere og andre apparater, der bruger vand på nogen måde. Hvis et apparat er bakket ind til en kælder væg, kan dette forklare, hvorfor kloak gas lugt synes at komme fra væggen. Igen, efter lugten af kloak gas er den nemmeste måde at bestemme den sande kilde til den utætte gas; Det er vigtigt at sikre, at kloak gas kommer fra apparatet selv og ikke et andet nærliggende kilde.

Toilet pakninger

Hvis ikke er installeret korrekt, kan toilet pakninger lække kloak gas samt, da disse pakninger er beregnet til at indeholde kloak gas sikkert i gulvet under toilettet. Hvis du har et badeværelse støder op til eller over din kælder, og hvis du ikke kan finde nogen beskadiget apparater eller VVS utæt gas ind i kælderen, kan dit toilet pakning ikke være forseglet korrekt. Geninstallere pakning indeholder gasser under toilettet. Igen, VVS rør kører gennem kældervægge, der lægger til toiletter kan give indtryk af at kloak gas lugt kommer fra væggen selv.

Andre muligheder

Der er en håndfuld andre, omend mindre sandsynligt, årsager til septisk gas oprustning inde i din kælder. Hvis en "sump pumpe" ikke og ikke korrekt fjernelse af spildevand fra kælderen, kunne dampe siver ud fra sump pumpen. Septisk systemer kan nogle gange fryser i intenst koldt vejr, begrænser deres evne til at dræne spildevand og sikkerhedskopiering af hele systemet. I disse tilfælde spildevand stagnerer i stedet for at dræne fra systemet. Gasser fra den stagnerende spildevand kan blive lugtende og påviselige når de ellers ville være indeholdt i feltet septisk afløb.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com