Hvad er årsagerne til maling bobler på et loft?

December 8

Hvad er årsagerne til maling bobler på et loft?

Mange årsager til maling bobler på et loft exist, de fleste stammer fra forurenende stoffer at holde malingen fra fastholdelsen af overfladen. Forberedelse af overfladen og ordentlig rengøring teknikker er alle vigtige for at opnå god maling vedhæftning. For de bedste resultater brug maling en ren, flad og porøse overflade til at holde. Før maleri ethvert område, skal du fjerne alle forurenende stoffer for at sikre en ordentlig vedhæftning og undgå de faldgruber og udgiften til at skulle repaint et loft.

Støv

Når støvpartikler er på loftet, klæber maling faktisk til støv og ikke væggen. Støv opstår normalt, når spackle bruges over en beskadiget område og er slebet. Støv er meget fine og vanskelige at se med det blotte øje, især spackling støv. Hvis området ikke har spackling støv, kan det bare være regelmæssig støv, der har indsamlet. Før du maler, undgå problemer støv forårsager og vaske ned vægge med sæbe og vand før du tilføjer en primer eller maleri.

Olie

Olie fungerer som en blocker til maling fra loft, skaber lommer eller bobler. Olier kommer fra mange kilder, men hvad ender på loftet kommer primært fra hænder. Ikke kun dine hænder skaber sin egen olie, men det kan komme fra værktøjer, lotion, rengøring løsninger eller andre kilder fundet i hjemmet. De fleste lofter er malet med flad finish maling, da de er et område med lav trafik, hvilket gør dem meget absorberende for forurenende stoffer. Hvis du vil holde olier fra afsmag loftet, vaske dine hænder og loftet og bruge handsker, hvis det er nødvendigt.

Vand

Vand holder maling klistrer til lofter og er en meget almindelig årsag til maling boblende. Vask en overflade er en fælles procedure før maleri eller tilføje primer, så hvis væggen er vasket før vandet tørrer, det ikke kan holde sig ordentligt. Den hyppigere årsag til vand i et malet loft er fra taget skade, hvor vandet har sivet i fra taget og gennem loftet. Hvis der er taget skade, har du til at reparere det for at forhindre yderligere boblende og derefter reparere eller erstatte drywall i loftet.

Maleri over blanke overflader

Hvis du maler over en blank overflade uden slibning det først, chancer er boblende opstår. Blanke malinger er vandafvisende og derfor nonporous og maling har brug for en porøs overflade for at holde. I tilfælde af en blank overflade skal det slibes før enhver maling vil ordentligt holde sig til det.

Maling fabrikanten Problem

Desværre fejl sker, og forbrugerne skal betale prisen. Malingen kan boblende fra loftet på grund af malingen, sig selv, hvor det var forkert fremstilles eller blandet, holde det fra stikning korrekt. Hvis dette er tilfældet, kontrollere producentens websted til minde om meddelelser eller tage nogen ubrugte maling tilbage til butikken hvor du købte den.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com