Hvad er årsagerne til min klimaanlægget ikke blæser kold luft?

March 1

Hvad er årsagerne til min klimaanlægget ikke blæser kold luft?

Air condition er generelt ignoreret i hjemmet. Du tænder dem når du er varm og ud når du er kold, og de er kun meningen for at arbejde. Hvis du ikke har været opmærksom på din enhed i et stykke tid, kan forsømmelse resultere i en fejl. Dette fører til en air condition, der ikke blæser kold luft, som kunne være forårsaget af flere problemer.

Freon

Den væsentligste årsag mange klimaanlæg ikke må blæse kold luft er, at de er lave på freon. Dette sker kun, hvis der er en utæthed i kølervæske system. Med lav freon i enheden fryser klimaanlægget. Denne blokering holder stort set alle luft fra at flytte gennem kanalen til ventilationskanaler.

Blokerede luftstrøm

I nogle tilfælde manglen på luft-flow, selv kan forårsage deep fryse og cool air spørgsmål. Klimaanlæg er indstillet til at arbejde med alle de porte, der er installeret. Når luftstrømmen er forstyrret på grund af lukkede ventilationskanaler eller blokerede luft indtag filtre, kan ikke enheden flytte den kolde luft gennem systemet hurtigt nok. Den kolde luft fanget i enheden fryser enheden. Del af den enhed, der er uden for hjemmet kan få blokeret af vegetation eller støv og snavs, som kan også lavere luft flow.

Blæser og kanaler

Blæsermotor kan undertiden brænde ud, skaber en mangel på luft flow. Hvis dette sker, skal du have det erstattet. Blæseren er afgørende for at flytte den kølige luft gennem kanalerne. Kanalerne kan udvikle lækager, der sender kold luft ind i loftet eller krybekælder i stedet for ventilationskanaler. Dette kan ikke helt fjerne alle kølig luft, men vil i høj grad reducere det. Det kan også i sidste ende medføre enhed til at fryse fra dårlig luft flow.


© 2019 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com