Hvad er årsagerne til vand siver ud fra toppen af Kenmore Top Load vaskemaskine?

June 15

Når vand lækager fra toppen af Kenmore top load vaskemaskine, er der et par mulige årsager, der kan være så grundlæggende som en overbelastet karbad eller mere alvorlige, såsom vand fyld problemer. Bestemmelse af årsagen til lækagen og løsning af problemet kan hjælpe stoppe lækagen opstår og returnere Kenmore vaskemaskine til normal funktion.

Niveau fødder

Hvis vaskemaskinen Kenmore top belastning ikke er plan, er vandet mere tilbøjelige til at hoppe ud elementer i karret og lække ud af toppen, især på den side, der er forhøjet højere end anden siden. Se hvis vaskemaskinen er niveau ved at placere en plan oven på den lukkede toppen og kigge på boblen i vinduet center. Hvis boblen ikke er placeret i midten af vinduet, slå tilpasningerne på hver fod enten med eller mod uret indtil boblen er niveau.

Overbelastning

Når lastning vaskemaskine, belastning varer i løs, selv dynger omkring væggen i kurven og fyld ikke for meget kurven. Når der er for mange varer i kurven, vand, der kommer ind i vaskemaskinen afbøjer off elementer på toppen og siver ud af låget. Vær sikker på at forlade noget plads mellem toppen af tøj og toppen af vaskemaskinen.

Off-Balance kurv

Når vaskemaskine kurv bliver skubbet ud af justering, normalt på grund af vask for mange tøj på én gang eller store, voluminøse varer, at fortabe omkring omrører, vandet kan plaske ud af karret i stedet for at indtaste karret, som forventet. Når du åbner vaskemaskinen til at fylde karret med tøj, kig på kurven og trække kurven forsigtigt ind i midten af maskinen hvis kurven synes at være alt for langt væk i én retning.

Husstand afløb træsko

Hvis vand er at have problemer med at indtaste eller spændende vaskemaskine på grund af en systemomfattende træsko, kan vandet sive ud af toppen af kurven. Tjek afløb i andre køkkenvaske eller badeværelse i nærheden af vaskemaskinen og rense afløb, hvis der synes at være et problem. Hvis der er afløb problemer i mere end ét område, skal du kontakte en blikkenslager for bistand.


© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com