Hvad er asfalt helvedesild?

October 17

Asfalt helvedesild er den mest populære type tagmateriale bruges i hjemmet byggeri. De er billige, let at installere og reparere, kommer i en bred vifte af stilarter og farver og er holdbare.

Typer

Typer af asfalt helvedesild omfatter tre-tab, ingen skæres ud, sikringsanlæg, vinkel-lap og arkitektoniske, der også kaldes dimensionelle, composite eller laminat.

Byggeri

Asfalt helvedesild er lavet af glasfiber eller en organisk materiale såsom cellulosefibre. Dette er kombineret med asfalt og integreret med mineraler. Granulater er sat på toppen af helvedesild.

Holdbarhed

Asfalt helvedesild er designet til at vare mindst 20 år, men barske vejrforhold kan forkorte deres levetid. Asfalt helvedesild kan modstå vind fra 60 til 120 miles i timen.

Rating

Tjekke rullesten bedømmelse før du køber dem. American Society for Testing & materialer giver helvedesild en A, B eller C rating for holdbarhed mod rive, brand, vind og hagl. En ratings er bedst.

Sårbarhed

Asfalt helvedesild kan knække og krølle under sollys og ekstreme temperaturer og kan blive revet væk Hvis vinden er for stærk. Vandskade kan forårsage spalter, revner og væksten af alger og svamp.

Omkostninger

Asfalt helvedesild koster typisk mindre end en dollar per kvadratfod. Tagdækning installation varierer afhængigt af placering og entreprenør.


© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com