Hvad er asfalt mastiks?

March 22

Hvad er asfalt mastiks?

Entreprenører bygge veje, indkørsler og andre brolagte tjenester ved hjælp af asfalt. Nogle gange, revner, dips og andre problemer form i asfalten. I stedet for at redoing hele sagen, bruger kontrahenten en type materiale kaldet asfalt mastiks. Tagdækkere, der reparere tagene hvor stenkulstjære pitch membran er blevet beskadiget gælder også asfalt mastiks.

Definition

Asfalt mastiks består af en gradueret mineral med asphaltic cement og blødgørende stoffer. Dette producerer et stof, der er væske når opvarmet asfalt mastiks kan anvendes. Når asfalt mastiks når en normal temperatur, størkner det til en stærk masse. Andre materialer, fundet i asfalt mastiks omfatter kalksten, pigmenter og bindemidler. Visse asfalt mastiks kan anvendes på enten våd eller tør overflader.

Egenskaber

Asfalt mastiks har visse karakteristika, der gør det en egnet materiale i vejbanen og tag reparation. Entreprenører og tagdækkere finde det ideelle da asfalt mastiks har en modstand mod vand og kondensation af vanddamp. En anden karakteristisk for asfalt mastic er dens brandmodstand og virtuelle incombustible egenskaber. Asfalt mastiks også rådner ikke eller blive beskadiget af skadedyr.

Fordele

Entreprenører og tagdækkere bruge asfalt mastiks for sine mange fordele. På grund af dens fiber kvalitet giver asfalt mastiks en holdbar og varig overflade under anvendelse. Asfalt mastiks kan også bruges til akutte reparationer i al slags vejr, da det vil slutte med våde overflader. Asfalt mastic er asbest fri, hvilket gør det sikkert for entreprenører og tagdækkere.

Ansøgning

Entreprenører og tagdækkere finde anvendelse af asfalt mastiks en enkel proces. Området skal repareres skal renses for alle fremmedlegemer, snavs og grus. Kontrahenten eller Tagdækker bruger en murske til at placere en bunke af asfalt mastiks reparation overflade. Ved at feje murske i en tilbage og tilbage bevægelse, entreprenør eller Tagdækker glatter asfalt mastiks i et jævnt lag og giver mulighed at fuldt ud overholde.


© 2019 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com