Hvad er asiatisk hårdttræ?

September 12

Hvad er asiatisk hårdttræ?

Som efterspørgslen efter og omkostningerne ved løvtræ er eskaleret rundt om i verden, er Sydøstasien holdt sin position som en af de største eksportører i verden. De tropiske regioner i Sydøstasien producerer nogle af de mest eftertragtede løvtræ. Asiatisk hårdttræ eller Hevea brasiliensis, er værdsat for tømmer og dens mælkeagtig sap, som er en naturlig latex bruges i produktionen af gummi. De andre navne er gummiplantager og parawood.

Vækst og beskrivelse

En indfødt i Sydamerika, træet er nu bredt dyrkes på plantager i Asien. Asiatiske plantager har nogle 9 millioner acres i løvtræer, ifølge University of Tennessee. Asiatisk hårdttræ træet vokser naturligt til højde af omkring 100 fødder. Det har en lang, tilspidset kuffert, der måler ca 20 inches i diameter. Plantagen træer tendens til at være kortere--voksende til en højde på lidt mere end 80 fod-- og høstes normalt når de er omkring 30 år gammel, når latex produktion falder.

Latex produktion

Plantager i Indien, Indonesien, Sir Lanka, Malaysia, Sarawak og Thailand producere asiatisk hårdttræ træer for træ og latex. Træerne er tappet for deres latex, når de er 5-8 år gammel. Plantagerne øge latex produktion ved hjælp af hormoner og selektiv ukrudt mordere med hormon egenskaber på barken af træet. Ved hjælp af kobber sulfat på træerne tilskynder også latex produktion, Ifølge Purdue University.

Træ

Træ af asiatisk hårdttræ træet er sammenlignelig med nordlige red oak, men træet er medlem af familien ahorn. Fordi det er vokset meget på plantager, er træet betragtes som en vedvarende ressource. Træet er meget udbredt i møbler. Kernetræ af træet er en cremet farve med en smule Rosa skær.

Frø og blomster

Træet overfører nemt. I planteskoler, er træet normalt startet af frø. Frø tager en til tre uger til at spire. Frø af asiatisk hårdttræ træet indeholder cyanic giftstoffer. Hvis frøene er dyppet og kogt i en længere tid til at fjerne den cyanic gift, kan de indtages. Træet blomster er et vigtigt element i honningproduktionen.


© 2022 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com