Hvad er aske blokke?

August 9

Hvad er aske blokke?

Aske blokke, også kendt som betonsten eller konkrete murværk, er en støbt beton og samlede produkt bruges til opbygning af strukturelle væggene. Aske blokke har en open-core design, typisk to kerner pr. blok, der giver mulighed for at tilføje både styrkelse og isolering til strukturer. Aske blokke blev masseproduceret så tidligt som 1904 og er tilgængelige for både store byggeprojekter samt små hjem forbedringsprojekter.

Historie

Ifølge murværk Institute i Washington, blev den første konkrete murværk enhed fremstillet i 1882. Tidlig murværk blokke var meget større i omfang end moderne aske blokke, måle 30 fod lang med 8 inches bred 10 inches høj. Størrelsen af disse tidlige blokke krævede en on-site fremstillingsprocessen. I 1904, betonsten var reduceret i størrelse til 24 inches lang med 12 inches bred og 8 inches høj. Blokkene mindre målestok kunne produceres på en produktionsfacilitet og transporteres til støbestedet.

Byggeri

Moderne aske blokke er konstrueret ved hjælp af en blanding af vand, Portland cement og samlet. Aske blokke til specielle applikationer kan også indeholde tilsætningsstoffer som farvestoffer. Produktion af aske blokke begynder med støbning våde blandingen i form og giver en kort hærdning tid før fjernelse fra forme. Aske blokke er typisk damp-helbredt efter hærdning periode før gas-tørret og opbevares til distribution.

Bruger

Aske blokke er strukturelt lyd og brandsikre materialer egnet til byggeri. Konkrete Murværk er meget udbredt i opførelsen af fundamentet vægge i bygninger. Aske blokke findes i to forskellige kvaliteter, kendt som "N" og "S"-kvaliteter. N-grade blokke er normeret til brug både over og under jorden til både udvendige og indvendige vægge. S-grade blokke er omfattet af nedbrydning fra vejret eksponering og er normeret til ovenfor-grade brug. S-grade blokke skal være belagt med en protectant at forhindre vejr skade når de anvendes i ydervægge.

Kilder

Aske blokke fremstilles i både standard og specielle form for salg til byggeriet af konkrete leverandører. Husejere har brug for små mængder af aske blokke kan købe dem gennem big-box hjem forbedring forretninger, samt fra sten yards og landskab levering detailhandlere.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com