Hvad er aske træ kvist Udvisningshamre?

March 18

Ash tree kvist Udvisningshamre er biller, der udvikler nedenunder bark af aske træer. Disse insekter er typisk aktiv i flyvning mellem maj og September. De er fundet i Canada og i flere amerikanske stater herunder Michigan, Iowa, New York, Indiana og Virginia. Native til Asien, aske træ kvist Udvisningshamre sandsynligvis ankom til USA via træ pakkemateriale. Ash tree kvist Udvisningshamre kan forårsage problemer i både private hjem og offentlige landskaber.

Beskrivelse

Almindeligt kendt som smaragd aske soegeren, har aske træ kvist Udvisningshamre typisk en grøn legeme med lilla sektioner under vingerne. De er ca. en halv en tomme lang og 1/8 tomme i bredden. I mellemtiden, aske træ kvist Udvisningshamre larver er en hvid hue og manglende ben. Selv om disse insekter flyve rundt i foråret og tidligt efterår sæsoner, er deres larver aktive i løbet af hele året under barken af et asketræ.

Ødelæggelse

Ash tree kvist Udvisningshamre kan være et skadedyr, når de spiser træ blade. Men deres larver bliver en mere dødbringende kraft, når de spiser bark tættere på indersiden af træet. Deres bark forbrug holder træet fra at være i stand til at overføre vigtige næringsstoffer og vand hele træet, hvilket førte til træ tilbagegang og eventuel død. Aske træer ender med at dø fordi de ikke kan forsvare sig mod aske træ kvist Udvisningshamre effektivt.

Management

Holde et asketræ sund er en af de bedste måder at forhindre en aske træ kvist soegeren problem, som Udvisningshamre normalt angribe træer haggard på grund af sygdom eller varmt og tørt temperaturer, f.eks. Clearwing Udvisningshamre--en kategori, der omfatter aske Udvisningshamre--typisk er i stand til at gøre skade på endnu et træ, der ser sund. Andre måder at forhindre aske træ kvist soegeren problemer er at undgå at flytte brænde på tværs af stat linjer eller endda til forskellige dele af en stat, da dette kan lette udbredelsen af disse insekter. Ved hjælp af insekticider på angrebne træer, ifølge fabrikantens anvisninger, kan også hjælp kontrol soegeren aktivitet.

Symptomer

Tegn på en aske træ kvist soegeren angreb omfatter huller i et asketræ, der vises i form af bogstavet "D." Hvis du ser tunneler, der synes at vind frem og tilbage i den træ træ pakket med savsmuld, er dette et tegn på aske træ kvist soegeren aktivitet. Den øverste del af et asketræ begynder at falme og træ bark begynder at opdele når aske træ kvist Udvisningshamre angribe træet.


© 2022 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com