Hvad er bambus Sheet Sets?

December 17

Bambus ark sæt indeholder de samme elementer fundet i traditionelle ark sæt: en monteret ark, et fladt ark og som regel en eller to matchende pudebetræk. Den eneste forskel er den klud, at arkene er lavet af.

Fordele af bambus

Da bambus vokser med en hastighed på 2 til 3 fødder pr. dag, er det mere bæredygtig end silke, bomuld og andre naturlige fibre. Selv om den proces, der anvendes i fremstilling af visse typer af bambus klud er faldet under barske kritik, bambus er fortsat en af de mest miljøvenlige valg.

Bambus klud

Bambus klud er ekstremt Plys og bløde at røre ved, rivaling dyrere muligheder som egyptisk bomuld. Fibrene er naturligvis antibakterielle, og bidrage til at væge fugt væk fra kroppen, mens du sover. Undersøgelser foretaget af Japan tekstil inspektion Association tyder på, bambus klud er stand til at bevare sin naturlige antibakterielle egenskaber selv efter omfattende maskine vask.

Pris sammenligning

Fordi bambus klud er lidt dyrere at fremstille, og mindre populære end bomuld, polyester og andre almindeligt ark tekstiler, bambus ark sæt er i første omgang noget dyrere. Factoring i den langsigtede omkostningsbesparende fordele af bambus, såsom mindre hyppig vask og større holdbarhed, bambus kan vise sig for at være en mere omkostningseffektiv valg for ark.


© 2023 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com