Hvad er bambus tæpper som?

September 27

Hvad er bambus tæpper som?

Bambus tæpper kombinere casual stil med god værdi og prisoverkommelighed. Mere robuste og tungere end de japanske tatami måtter som de er baseret på, bambus tæpper kan bruges på tæppe samt hårde gulve. Hvis du kan lide tanken om en naturlig fiber tæppe, der er attraktiv og holdbar, overveje bambus. Det er ikke kun for asiatiske indretning.

Udseende

En bambus tæppe er fremstillet af strimler af hærdet bambus, en woody plantemateriale, der er bundet sammen side om side og trimmet med et holdbart stof grænse. Bambus strimler er ikke den type fundet i dækkeservietter, men snarere er kvalitet set i bambus gulvbelægning. Tæpper i naturlige jordfarver er mest almindelige. Lyse nuancer er dog også tilgængelige som supplement til mange stilarter af indretning. Kigge efter runde samt rektangulære figurer.

Føler

Bambus tæpper er hård, glat og behandles med en beskyttende finish, så de ikke giver varme eller blødhed. En bambus tæppe vil føle kølig under fode. Hvis gulvet under er gulvtæppe, kan du ikke ønsker nogen yderligere dæmpning. Hvis gulvet er fliser eller træ, kan du ønsker at købe en tæppe pad for at blødgøre dine skridt, selvom dit tæppe er foret i filt. Om tæppet er foret eller ej, vil et tæppe pad giver mere komfort, hvis dit gulv er svært.

Pleje

Hvis du beslutter at købe en tæppe pad, shop for en anbefalet for den sal du har. Et tæppe pad hjælper med at beskytte gulvet under dit tæppe fra ridser eller farve overførsel, især hvis dit tæppe ikke er foret. Selv med foret tæpper giver et tæppe pad ekstra beskyttelse mod spild at nå dit gulv gennem tæppet. Som med andre typer af tæpper, tørre spild straks og tjekke for udsivning under tæppet. Tørre-tørre dit tæppe regelmæssigt for regelmæssig rengøring.

Et tæppe til grønne levende

En bambus tæppe er miljøvenlige. En vedvarende, rigelige udbud af typen af bambus anvendes til tæpper findes i Asien. Bambus er en af de hurtigst voksende planter på jorden. Det kan være høstet i onr til fem år efter plantning uden at dræbe vært plante. Alle dele af planten bruges; der er ingen spild. En bambus skov frigiver 35% mere ilt i atmosfæren end det tilsvarende område af ædeltræ skoven.


© 2023 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com