Hvad er Beadboard paneler?

August 12

Hvad er Beadboard paneler?

Beadboard paneler, også kendt som wainscoting, er en dekorative træpaneler, der kan bruges til en række af hjem forbedringsprojekter. Tidligere har det typisk været brugt til at give et hjem en land/sommerhus look, men i år det er blevet mere og mere populær og kan ses i alle forskellige stilarter af boliger. Beadboard paneler kan være farvet eller malet, og det er nemt at installere selv.

Beadboard paneler på vægge

Beadboard paneler er meget populære på væggene. Det er oftest placeret på den nederste del af muren, udvide 33 inches til 48 inches op ad væggen. Det er derefter indrammet af dekorative støbning langs den øverste kant og er næsten altid en anden farve end den øverste del af væggen (se billede).

Beadboard paneler på møbler

Beadboard paneler er blevet brugt til at bygge Soveværelsesmøbler, lejlighedsvis møbler og dining room møbler i år. Det tilføjer en masse personlighed til et stykke af møbler uden at være alt for fed.

Beadboard paneler kabinetter

Beadboard paneler er også almindeligt at gøre køkken kabinet. Beadboard kan også knyttet omkring en køkkenø og bruges som en backsplash i køkkenet.

Forskellige typer af Beadboard paneler

Beadboard paneler kommer i en bred vifte af forskellige træsorter som eg, ahorn, cedertræ og pine. Det kommer også i en almindelig hvid finér, som er perfekt til maleri.

Hvor kan man købe Beadboard paneler

Beadboard paneler kan købes hjem forbedring forretninger såsom Home Depot og Lowe's. Det kan også købes på de fleste tømmer yards. Det er mest almindeligt sælges i 8 af 3 fod plader og omkostningerne varierer afhængigt af træ.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com