Hvad er bedre en hvilestol eller en stol med fodskamler?

December 21

Hvad er bedre en hvilestol eller en stol med fodskamler?

Hvis din ønskeliste til en ny stol omfatter et sted at sætte fødderne op, skal du vælge mellem en one-piece hvilestol eller en stol med en fodskammel. Ikke vælge enten en bare fordi det ser eller føler sig godt i en møbler butik showroom. Rigtige stol valget afhænger af dig, din livsstil og dit værelse.

Plads

Dit værelse er lille, kan din ledig plads og møbler arrangement diktere typen stol. Undersøge dit værelse for at afgøre, om du vil have mere plads foran stolen eller bag det.

Fodstøtte i en hvilestol åbnes ind i lokalet, når du bruger det, men sænker for nem passage gennem din opholdsområde, når du stige. Fodskamler tage op plads foran kan af din stol på alle tidspunkter, er i brug eller ikke, men du placere på bagsiden af stolen flush mod væggen. Med skråstole udvider ryggen når du læne sig tilbage, så du er nødt til at flyde dem væk fra væggen. Selv væg-hugging skråstole kræver nogle åbne rum mellem stol ryg og væggen.

Æstetik

For mest udsmykning stilarter ser en stol og skammel bare bedre end en store, voluminøse hvilestol. Det betyder ikke en hvilestol ikke vil arbejde for dig. Det betyder, du bør undersøge skråstole, der ligner mere stationære stole end traditionelle Hvilestole. På nogle er bevægelige fodstøtten knap synlige, medmindre du er på udkig efter det.

Trods æstetisk fremskridt i hvilestol design er nogle interiør stadig bedre egnet til en stol og skammel på grund af stil detaljerne. For eksempel, en langbenet bergere stol og skammel vil altid kigge mere hjemme i et fransk-inspireret værelse end selv den daintiest af Hvilestole.

Du har også mere dækning valg med en stol og skammel. Mange tekstiler, at bære godt på stationære stole--som fløjl, bomuld eller chenille--holde ikke op til en hvilestol bevægelse; de bevægelige gnide mod hinanden. Ruskind og smøragtig blød, ikke-korrigeret læder er også dårlig hvilestol muligheder. Hvilestol dækker er typisk begrænset til korrigeret, beskyttet læder, vinyl, microfiber eller tunge, flad-vævede tekstiler.

Komfort

Hvis du ønsker at ophøje dine fødder, formentlig du en komfortabel stol - hvilket betyder, at din stol har til at passe din krop. Med skråstole er dine muligheder begrænsede, især hvis du ønsker en hvilestol, der ligner en almindelig stol. Ulempen at skjult Hvilestole er skala; de fleste af dem er små, nakkestøtten er lavt og fodstøtter udvide ikke meget langt. Skråstole, der passer og store brugere, der i gennemsnit til høje højde tendens mod den traditionelle hvilestol look.

Med en stol og skammel, kan du finde attraktive muligheder i enhver skala og stil. Nogle fabrikanter tilbyder endda flex-back klub stole, så du ikke behøver at ofre liggende hvis du vælger skammel.

Fleksibilitet

En stol og skammel giver mere fleksibilitet end en hvilestol. En hvilestol er altid en hvilestol, men du kan bruge en skammel som ekstra siddepladser, når du underholde. Du kan bruge en skammel med en anden stol, bør du beslutter dig at omarrangere dit værelse, eller du kan vælge ikke for at bruge det på alle. Det er også nemmere at reupholster en stol og skammel, når det er tid til at nyistandsætte eller renovere.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com