Hvad er bedre: Forarbejdet eller Modular huse?

September 25

En modulær eller præfabrikerede hjem er en, der er indbygget i sektioner eller moduler i en fabrik og derefter modulerne transporteres til byggepladsen, hvor de er sat sammen. Et fremstillet hjem er bygget på en fabrik og også samlet i fabrikken. Den færdige hjem er derefter transporteres til webstedet og installeret. Når en produceret hjem er bygget, er dens endelige placering ikke nødvendigvis kendt på tidspunktet, der henviser til, at når en modulopbygget hjem er bygget, site placering er almindeligt kendt på forhånd.

Væsentligste forskel

Produceret boliger kan flyttes; modulære boliger ikke. Produceret boliger er ofte omtales som mobilhomes på grund af deres evne til at blive flyttet.

At få et lån

Få et lån til en produceret hjem kan være vanskeligere og mere kostbar end at få en til en modulopbygget hjem, især hvis produceret hjemmet placeres på lejet ejendom, som næsten halvdelen af alle boliger af denne art er. Hvis grundejeren vælger at bruge sin jord på en anden måde, skal ejeren af fremstillet home flytte den. Flytte et fremstillet hjem kan være dyrt og kan beløbe sig til mere end ejendommen er værd. I dette tilfælde opgive ejere undertiden deres fremstillet hjem.

Egenkapital

Ejere af modulære hjem er mere tilbøjelige til at have opbygget egenkapital i deres hjem. Jordpriserne har tendens til at stige, så når en modulær eller site-bygget hjem er på ejendommen, værdien af hjemmet øger også.

Sammenligning

Modulære boliger generelt har færre fejl end produceret boliger. Grunden til dette er at produceret boliger er rettet mod lav indkomst forbrugerne og de materialer, der anvendes i produceret hjem er ikke altid god kvalitet. Når produceret hjem er flyttet fra fabrikken til webstedet, skaden opstår undertiden i transit, og undertiden installationen af produceret hjem er fejlbehæftet.

Sikkerhed

Produceret hjem er ikke sikkert at være i under tornadoer og orkaner, fordi de ikke er altid forankret sikkert til fundamentet.

Fordele af modulære boliger

En modulopbygget hjem, eller systemer-bygget hjem, er bygget på en fabrik i et miljø, der er klima kontrollerede. Strukturen er bygget efter lokale bygningsreglementer. Når hjemmet ankommer til stedet, er det permanent fastgjort til et fundament. Denne type af hjem kvalificerer sig til de samme pant, som site-bygget eller stick-bygget boliger kvalificere sig til. Et modulært hjem er særlig stærk og kan tåle turen fra fabrikken til webstedet uden opretholdelse af skader.


© 2019 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com