Hvad er bedre, når du Redo dit hus: Hæfteklammer eller tagdækning negle?

June 5

Tagdækkere har to typer af skruer til at vælge fra hvornår de reparation eller bygning tag: tagdækning søm og hæfteklammer. Selv om begge typer har været anvendt i årtier, er negle blevet standard for fastgørelse helvedesild til et tag dæk. Hæfteklammer, dog bruges ofte til at forberede helvedesild tag.

Bygningsreglementer

De fleste bygningsreglementer kræver brug af tagdækning negle snarere end hæfteklammer til installation af helvedesild. Når de anvendes korrekt, har staples næsten lige så meget vindmodstand som negle. Men tagdækkere har ofte problemer med at installere dem perfekt, som en korte pistol kan være svært at bruge, ifølge den internationale sammenslutning af certificeret bygning inspektører.

Filt

Et aspekt af tagdækning hvor hæfteklammer fortsat den dominerende fastener er i anvendelsen af Selvbygger filt eller tar papir til på beklædningen. Vindmodstanden er ikke så kritiske i denne del af tagdækning, som helvedesild vil snart dække filt. Filt er fortsat udsættes for elementerne, der for kun kort tid. Høj-vind steder, men bruge nogle tagdækkere plastik hætter, som er tagdækning negle med store plast hoveder, snarere end hæfteklammer.

Standarder

Hvorvidt en Tagdækker beslutter at bruge negle eller hæfteklammer, fasteneren skal overholde visse industristandarder. Søm hovedet skal have en mindste bredde på tre-ottendedele tommer, mens korte skal have en minimumbredde krone næsten tomme. Fasteneren skal have nok længde til at nå tre fjerdedele af en tomme i tag-beklædningen ifølge Spørg Builder hjemmeside. Det skal også god korrosionsbestandighed, da fugt kan sive under rullesten og forårsage fasteneren for rust.

Ansøgning

En korrekt anvendelse af en fastener, forbliver uanset om det er et søm eller en hæfteklamme, afgørende for at give et stærkt bånd til helvedesild. Bunden af lederen af hver enkelt fastener bør flugter med rullesten. Kørsel hovedet for langt svækker i eller ikke langt nok forbindelsen. Producenterne har specifikationer med angivelse af placering af skruer. For mange typer af helvedesild er den optimale placering fem ottendedele af en tomme over bunden af rullesten. De fleste producenter angive fire skruer pr. rullesten og anbefaler seks i områder med høj vind.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com