Hvad er bedst til at dække et konkret kælderetage, hvor fugt er et Problem?

September 11

Hvad er bedst til at dække et konkret kælderetage, hvor fugt er et Problem?

Betongulv i din kælder er i kontakt med jorden under, så jorden fugt at sive ind i porerne og skabe fugt i kælderen. Hvis fugt er en bekymring i din kælder har du stadig gulvbelægning optioner. Før du installerer enhver form for gulvbelægning, tjek kilden til overskydende vand og fugt til at se, hvis reparationer er nødvendige.

Kontrollere for fugt

En fugtig kælder skaber et problem for din gulvbelægning, men opfordrer også væksten af mug og meldug. For kældre, der er konstant fugtig, vil der være opblomstring, en hvid hinde på gulv eller vægge. Kontakt en professionel for at fastslå kilden til problemet. For høj kælder fugtighed og mindre fugtproblemer, tjekke din kælderetage for fugt. Placer en 10-tommer kvadrat plastic wrap på gulvet og tape det ned med gaffatape. Vent i 24 timer. Hvis der er kondens på plastik eller hvis betonen er mørkere i området tapede, dit gulv har overskydende fugt.

Hævet gulv

En hævet undergulvet holder din gulvbelægning af fugtig kælder gulvet. Plastik subflooring med hævet pløkker forhindrer vand i at blive fanget i dit gulv. Luftrummet mellem beton og undergulvet tillader betonen at ånde, som forhindrer udviklingen af skimmel og meldug. Plastmaterialet vil ikke rådne eller spænde som et træ undergulv. Du kan oprette enten løber, keramiske fliser eller vinyl fliser over disse rejst undergulve. Sikringsanlæg gulvfliser med en hævet base er en indstilling, der er tilgængelige i et valg af tæppe eller vinyl design. Begge produkter tilføje 1/2 tommer eller mere til gulvhøjde. Du skal muligvis justere døre, der åbner indad ind i stuen til at rumme højdeforskellen.

Manipuleret og laminat gulve

Hårdttræ gulvbelægning anbefales ikke til brug i kældre, som træet er følsomme over for ændringer i luftfugtighed. Du kan bruge manipuleret træ gulv i kælderen, men. Disse gulve er mere resistente over for høj fugt niveauer. Fugtige kældre, skal du installere en flydende manipuleret gulv, der er lagt over en plastik dampspærre. Et Laminatgulv er en anden mulighed, der vil give udseendet af træ på gulvet. Laminat gulve er et flydende gulv, der er også mere resistente over for fugt niveauer end løvtræ. Gulvbelægning er installeret over en dampspærre og en skum underlag. Give en 1/2-inch ekspansion område langs kanten af væggene, når du installerer et laminat gulv at give mulighed for udvidelse og sammentrækning af gulvbelægning.

Gulv finish

Maleri og konkrete farvning er billige muligheder for at dække en kælderetage. Garage gulv epoxy er tilgængelig i dit valg af farver. Med et malet gulv behøver du ikke at være bekymret for vandskade til dit gulv. Du bliver nødt til at genfremstille gulvet hvert år som følge af slitage på overfladen. Syre farvning er en mere arbejdskraftintensive indstilling, der skaber en broget, brogede look i naturlige farver. For mere farvevalg er akryl farvning en mulighed. Vil du have en hård overflade med en malet eller bejdset gulv, men du kan tilføje område tæpper for at blødgøre pladsen.


© 2022 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com