Hvad er bedste stof til brug for Lydisolering?

April 16

Hvad er bedste stof til brug for Lydisolering?

Overskydende støj kan gøre det svært at sove, når du skal, eller endda til at udføre daglige opgaver. Hvis du bor i en lejlighed kompleks eller optaget bolig indstilling, kan du bruge tekstiler for at gøre værelserne mere lydisolerede. Nogle stoffer virker bedre end andre, så at kende, som bedst vil overdøve støjen bedst i din situation kan give dine ører en afslappende pause.

Identifikation

Lydisolering er en måde at mindske lydtryk fra rum til rum. Du kan opnå dette ved at sætte mere plads mellem støjende områder eller bruge en slags barriere til at absorbere eller afspejler lydbølger. Virkning støj, som den, der kommer fra en ovenpå lejlighed, er sværere at håndtere end luftbåren støj. Selv et Lydisoleret værelse, men kan stadig have ekkoer, der er svært at tage sig af med lydisolering.

Masse indlæst Vinyl

Flere forhandlere sælger stoffer, der er specielt designet til lydisolering. Hvis du har ressourcer til at købe materiale, er masse indlæst vinyl den bedste struktur for lydisolering. Det reducerer luftbåren støj, men når installeret under gulvtæppet, det kan også reducere indvirkning støj. Masse indlæst vinyl kan også males, så det er et godt valg for vægge, også. Masse indlæst vinyl kommer med eller uden en skum opbakning. Skum sikkerhedskopiering fungerer godt under tæppebelagte overflader, da det vil bidrage til at gøre tæppet blødere mens også lydisolering. Du kan også købe skumprodukter, som blokerer lyden. Den komplicerede cellestruktur inde i disse produkter absorberer støj.

Stoffer rundt i huset

Skum rundt fundet rundt omkring i huset kan medvirke til at reducere støj, men det er sandsynligt, at det kun vil reducere echo. Det samme gælder for æg kartoner. Reduktion af ekko, kan dog stadig gøre en forskel i et område, der er dårligt lydisolerede. En tunge stof eller tæppe kan blokere nogle lyd. Søg tekstiler, der er overdådigt, som glatte overflader ikke vil absorbere lyden bølger. Placer disse stoffer på en gardinstang, der er installeret over Vinduer og dørkarme. Reflekterende overflader ikke absorbere lyd, så undgå folie-type materialer.

Overvejelser

Medmindre du er villig til at ændre opførelse af hus eller lejlighed bygning, er det sandsynligt, at mens du kan absorbere en del af lyden, ikke vil du kunne få et fuldstændigt Lydisoleret værelse efter byggeprocessen. Det bedste tidspunkt at tilføje lydisolerede tekstiler er under byggeprocessen, når du kan tilføje dem til tæpper og vægge. Tekstiler bygget ind i vægge og gulve vil også gøre rummet ser mere æstetisk tiltalende, som tilføjer lydisolering tekstiler efter faktum kan gøre rummet ser rodet.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com