Hvad er behandlingerne af Cement gulve?

April 24

Hvis du søger for at fikse op udseendet af din bolig eller kommercielle cement gulve uden høje omkostninger i forbindelse med installation af en øverste gulvbelægning som flise eller marmor, kan du udforske forskellige behandlinger til cement gulve. Disse behandlinger bruge den eksisterende cement som den endelige overflade, men ændrer udseendet af cement fra en kedelig grå til levende, skinnende finish, der giver en rig føler og stor beskyttelse for high-trafik, plet-udsatte områder.

Poleret

Hvis du vil bevare den naturlige farve af cement gulvet mens sprucing det op fra den standard kedelige grå, har det polerede. Polering processen bruger en polermaskine med en bøde, 1.500 grus ståluld og kræver ikke nogen skrappe kemikalier. Resultatet vil være en højglans finish der viser naturlige farver og sten iboende i cementen. Denne finish fungerer godt i både bolig- og kommercielle programmer.

Syre pletten

Hvis du ønsker at indføre farver ind i din cement gulve, bruge syren farvning behandling. Syre reagerer med kalk i cement til at producere en bred vifte af farver. For små projekter, kan pletten væsker købes hos din lokale hardware leverandør. For større arbejdspladser som indkørsler, gangstier eller indvendige plader på lønklasse, kan du bestille pletten farve som en "blanding" fra cementfabrik. Som betonen hælder og tørrer, vil den ønskede farvning begynde at vise. Syre farvning er en fleksibel behandling, idet det kan bruges med andre behandlingsprocesser som stempling og polering til at give et dynamisk look til din cement gulve.

Epoxy

Epoxy er en hærdeplast polymer, eller varme-aktiveret harpiks, der er blandet og hældes over cement overfladen til at producere en plet - og korrosionsbestandigt hårdt finish. Denne cement behandling er ideel til værksteder, garager, stærkt trafikerede områder, områder udsat for salt og enhver cement overflade, der skal beskytte mod barske kemikalier eller elementer. Denne behandling er en af de mere arbejdskraft intensive processer i at gulvet skal være prepped, huller fyldt og blandingen skal anvendes hurtigt. At være en effektiv cement fugemasse, epoxy kommer i forskellige farver og kan endda have mønstre blandet ind i formlen til at tilføje nogle flair til det færdige resultat.

Tilsætningsstoffer

Ikke alle cement gulv behandlinger anvendes efter cement er angivet. Tilsætningsstoffer er tilføjet til cement mix på anlægget cement og tjener en række formål, herunder kontrol fastsat tidspunkt, ændre farven på cementen og forbedre plasticitet, blandt andre effekter. Denne metode til behandling, cement er ideel til store volumen behandlinger hvor opskæring labor tid væsentligt kan påvirke projektets omkostninger.


© 2023 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com