Hvad er behandlingerne af Leaf Spot sygdom på F.eks?

April 2

Hvad er behandlingerne af Leaf Spot sygdom på F.eks?

F.eks er almindeligvis kaldet rød spids. Det er en pynt busk ofte anvendes i hæk plantning eller privatliv skærme. Plantens løv fremgår en lyse og strålende røde i foråret, hvilket gør leaf spot en beklagelig sygdom, hvis det forårsager betydelig blad drop. Hvis leaf spot af din rød spids er svær, overveje at fjerne det og erstatte det med en plante, der modstår svampen. Leaf spot svampen angriber også Indien tjørn, loquat, nogle pære kultivarer (Pyrus slægten) og andre medlemmer af familien rose ifølge North Carolina State University plante patologi forlængelse.

Årsag

En svamp kaldet Entomosporium maculatum forårsager leaf spot. Køligt og vådt vejr ofte favoriserer udvikling af sygdommen og gør det vanskeligere at kontrollere. Sporerne er sprøjtede på løvet under uvejr og transporteres med vinden.

Symptomer og udvikling

Lyse røde pletter på de øverste og nederste flader af løv indikere tilstedeværelsen af leaf spot. Check i midten af hver plet for en sort prik, der indeholder de svampesporer. De små pletter til sidst går hånd i hånd for at danne en mørk rød masse på bladet, hvilket resulterer i død af væv, løv. Løvet falder hurtigt fra træet efter, og sporerne overvintre på nogen døde blade, der ikke er ryddet væk.

Behandling

Leaf spot er meget vanskelige at behandle når det vises. Hvis planterne er små nok, kan du prøve at fjerne beskadigede blade og ødelægger det i håb om indeholdende sygdommen. Tidlige stadier af sygdommen kan behandles med fungicid sprøjtemidler til at forhindre yderligere udvikling, men reel kontrol skal opfyldes før bud pause og gennem blad udvikling.

Forebyggelse

Rydde op i alle blade rester som det falder. Ødelægge blade; ikke sætte dem i kompost, fordi kompost i din baghave er ikke varm nok til at dræbe patogenet. Satte en 2-tommer lag af groft flis i bunden af anlægget til at forhindre bagkant fra kunstvanding. Anvende en fungicid bud pause, derefter hver 10 til 14 dage gennem blad modenhed til at opnå den største grad af kontrol. Husk på, at denne behandling skal udføres hvert år når F.eks er blevet angrebet. Det er mindre tidskrævende og billigere at erstatte F.eks med noget mindre problematisk.


© 2022 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com