Hvad er Berber tæppe?

November 7

Berber tæppe er fundet i hjem, kontor og skoler på grund af dens holdbarhed. Mørke specs af farve på en lysere baggrund skjule snavs godt, og opførelsen af berbiske gør det mere pletbestandigt end tykkere tæpper.

Historie af Berber

Berber tæppe får sit navn fra det nordvestlige Afrika Berber stamme. Uld og kamel hår spundet i hånden består stoffet berbere bruges til at beskytte sig mod koldt ørkenen miljøet om natten. Tætte Berber stoffet blev brugt til at mode kapper og gulvbelægninger. Resterne af Berber stof er fundet ved arkæologiske udgravninger daterer til stenalderen.

Identifikation

I dag, definerer Berber væve tæppe, ikke materialet. Bygget i parallelle linjer, de snoede sløjfer af en Berber tæppe varierer, og tæppet har mindre bunke end andre tæppe væver. Mønstre af Berber tæppe er mindre konsekvent end tæpper gjorde med sløjfer af alle de samme størrelse.

Materialer

Berber tæppe fremstillet af uld eller kamel hår er stadig tilgængelige, men det er meget dyrt. På grund af den lyse farve af den oprindelige høje ende Berber fået gulvtæppet ry for at være høj vedligeholdelse. Mere økonomisk Berber tæpper er lavet af nylon og olefin. Disse fibre tilbyder flere tæppe farve og mønster valg. For dem, der mener at mørkt mønstret tæppe bedre skjule snavs, menneskeskabte nylon og olefin fibre er det populært valg. Olefin synes at være mest pletbestandigt, og også den mest økonomiske, selv om ikke så visuelt tiltalende og holdbare som nylon.

Foruden materiale vurderes tæppe kvalitet også af antallet af knuder pr kvadratmeter. Høje ende uld eller kamel hår Berber tæppe kunne have mere end 200.000 knuder pr. kvadratmeter.

Vedligeholdelse

De varierende længder af snoede loops af Berber tæppe vævning holder selv stærkt trafikerede områder af gulvtæppet fra viser slid. Disse samme tætte loops gøre det vanskeligt for snavs til at arbejde sig vej ind i tæppet, men på den anden side, hvis ikke støvsuges regelmæssigt, det trængte snavs er svært at fjerne. Denseness af Berber tæppe også gør vand udvinding svært ved rengøring gulvtæppet. Bedste resultater kommer fra professionel rengøring.

Berber tæppe holdbarhed

Når du vælger Berber tæpper som en langsigtet investering for dit hjem, kigge efter garantier. Selvom Berber væve er slidstærkt, afhængigt af materiale og knuder pr kvadratmeter, varierer tæppe levetid. For eksempel, nylon har udseendet af uld, er lettere at rengøre og står op til trafik bedre. Olefin modstår pletter og tørrer hurtigt. Selvom det giver mere farve og mønster valg end uld, er det ikke så attraktivt.En uld Berber er en skat, der kræver pleje. Regelmæssig støvsugning og lejlighedsvis Renseri af fagfolk er alle, der er nødvendige for den høje ende løber.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com