Hvad er Berger aromatiske lamper?

July 28

Berger aromatiske lamper er en hjem produkt er fremstillet i Frankrig af Lampe Berger Paris. Produktet af 2011 repræsenterer en fortsættelse af en lang tradition for innovation og forandring. Lamperne indeholder teknologi, som ifølge Lampe Berger, tilbyder sine kunder med renere luft kombineret med dufte. En omfattende produktlinje giver valg i lampe stil og duft.

Historie

Lampe Berger begynder i 1898 da Maurice Berger, et apotek dispenser, skabte den første Lampe Berger lampe. Hans formål var at give et middel til rensning af luften i en hospitalsafdeling. Efter dets anvendelse i hospitaler, blev det indført i boliger. Af 1930, blev duftstoffer føjet til lampe til brug i hjemmet.

Proces

Ifølge Lampe Berger Paris er dens proces for rensning af luft et resultat af sin diffusion system, der ødelægger molekyler forårsager lugt i hjemmet. Denne proces kaldes katalytisk oxidation, virker på grund af den varme, der dannes af de katalyse, som tiltrækker molekylerne og bryder dem ned. Brænder i lampen understøtter oxidation af molekylerne. I stedet for at skjule lugt med duft, er formålet med Berger aromatiske lampe til at fjerne lugt.

Diffusion

Berger aromatiske lamper arbejde på et princip om diffusion. At princippet indebærer en patenteret innovation, der sender fint diffust partikler af duft, som amber, i luften. Ifølge Berger, er 20-30 minutter af diffusion lig med to timers ren frisk luft i en gennemsnitlig størrelse værelse, eller ét minut pr. kubikmeter af rummet. Denne udbredelse af duft arbejder med oxidation-systemet, der skaffer værelse af uønskede cigaret, mad eller andre lugte.

AIR PUR system 3C

AIR PUR system 3C repræsenterer en anden innovation af Lampe Berger Paris, der har ført til seks patenter for virksomheden. Det er den brænder, hvorigennem duften er diffust. Brænderen er afgørende for processen med oxidation af lugt molekyler. Lampe Berger bruger keramik som katalytisk medium og platin som katalysator for systemet. Dette system ligner en katalysator i, at det fjerner lugt molekyler fra luften.

Produkter

Produktlinje tilbyder kunder otte forskellige typer af lamper, som The Ices, The krydderier og The oceaner. Hver lygte har særskilt valg. Ices tilbyder 13 valg som Frosted Swirl og klart Athen. Otte hjem dufte for hver lampe giver muligheder som drømme om udforskning, drømme af blomster og drømme af frugt. Hver duft har flere tilbud som drømme om udforskning med smarte Paris, udflugt til Kenya, Springs af Mekong, rejsen til Bahia og polynesiske drøm.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com