Hvad er bestyrelsen føjet til ydersiden af et hus før sidespor?

March 26

Hvad er bestyrelsen føjet til ydersiden af et hus før sidespor?

Indtil den sidste del af 1900-tallet var udvendige vægge beklædt med træ clapboards, mursten eller sten og meget andet. Vinden peb gennem mellemrummene mellem de tykke bestyrelser, som dannede den ydre membran af huset. Bygherrer har lært at anvende materialer på ydersiden af byggeriet til at forsegle ud vind, vand og til at isolere hus mod kolde kladder og varme eftermiddagssolen. En af disse materialer kommer i board-lignende plader består i en række forskellige kemiske sammensætninger og lag af plast, papir og folie.

Formål

Sammensætningen af bestyrelser føjet til ydersiden af et hus giver det navn--skum board. Plast, udvidet med luft eller andre gasser, give isolering og vandmodstand, afhængigt af den måde, det er fremstillet. Isolering værdier udtrykkes i den relative modstand af materialets evne til at overføre varme eller kulde. Skum boards rækkevidde i denne evne fra R-4 til R-8 pr. tomme. Nogle boards er beklædt med folie til at reflektere varmen. Nogle boards er beklædt med plast indeholdende støbte kanaler for at kaste vand. Brædder brugt på udvendige kældervægge kan formuleres med boron eller andre kemikalier til insektresistens.

Typer

Stive isoleringsplader henlede deres styrke fra polystyren, polyisocyanurate (polyiso) og polyurethan. Støbte ekspanderet polystyren indeholder den samme beaded plast som støbt kopper og pakning "peanuts" og har den laveste R-rating. Ekstruderet ekspanderet polystyren er flydende, injiceres med gasser og trukket gennem en dør, danner en tungere materiale. Polyiso og polyurethan har de højeste R-rating og er stærkere end polystyren paneler; de er også dyrere, hvilket gør dem valg primært for høje temperatur applikationer eller hvor effektive damp og fugt barrierer er nødvendige. Grøn board, fugt barriere-dækket ekstruderet ekspanderet polystyren, er en populær skum panel for sidespor substrat.

Undtagelser

I nogle programmer bruges skum bestyrelsen ikke under sidespor, navnlig i klimaer, hvor r-værdi krav er opfyldt. Hvis væggene er isolerede og en "wind wrap" dækker væg boards, Møtriker udvendig isolering ikke produceret boliger. I områder hvor skum boards er eftermonteret i fonde, kan det være lettere at placere dem inde på studs end at udgrave omkring fundamentet.

Fordele

Når anvendt, og forseglede korrekt styrke skum paneler den ydre membran af huset mod infiltration af varme eller kulde, vind og fugt. Bruges mellem lag af sidespor, fælde bestyrelserne luft i sprækker på ydersiden af de gamle clapboards og på indre af den nye sidespor. Indførelsen af de mellemliggende paneler virker som sweater lagdeling på en kold dag, ved hjælp af fanget luft til at tilføje til isolering af membranen. I kolde klimaer, kan flere belagt tynde brædder erstattes for en tyk bestyrelse til at opnå en lagdelt virkning.


© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com