Hvad er Betula Birkenstock?

July 14

Hvad er Betula Birkenstock?

Betula og Birkenstock kan have forskellige navne, men de to typer af sandaler er relateret. Birkenstock sandaler har rødder i Tyskland, der går tilbage til 1700-tallet; Firmaet begyndte at sælge sko i USA i 1960 ' erne. Betula, skabt af Christian Birkenstock i 1994, er faktisk et mindre firma, der er en del af Birkenstock corporation.

Stilarter

Både Birkenstock og Betula gøre sandaler, og mange Birkenstock modeller har en Betula modstykke. Men mens Birkenstock koncentrerer sig hovedsagelig om traditionelle, minimalistisk design, Betula håndværk mere moderne modeller af sandal. En populær Betula design er i Burma. Dette er en slip-on sandal, der er udstyret med en kurvet cork fodseng med justerbare stropper. Stropperne kommer i forskellige farver fra tan til lyse gul.

Pris

Birkenstock sandaler har tendens til at koste mere end linjen Betula. Birkenstock sko kan du tilpasse dine sandaler og vælge mellem forskellige typer af indlægssåler. Betula sko er prissat lavere og tilbyder blot en indlægssål type.

Forskelle

Kvaliteten af anvendte materiale adskiller sig også i Birkenstock og Betula. For eksempel er Birkenstocks fremstillet af højere kvalitet materiale såsom ruskind mens Betula bruger syntetisk materiale, igen for at holde udgifterne til skoene.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com