Hvad er betydningen af investeringer?

May 19

En investering er et bidrag---af tid, penge eller andre ressourcer---i håb om at tjene en fordel til gengæld. Aktieinvesteringer indebære normalt køber et aktiv, som et hjem, i håb om, at aktivets værdi øges.

Funktion

Investering er blandt de primære måder enkeltpersoner bygge rigdom. Holde penge ikke øge værdien af penge eller tjene en tilbagevenden. Investere penge i et aktiv, der potentielt kan stige i værdi over tid bruger bruger penge til at generere flere penge.

Typer

Almindelige typer af investeringer omfatter fast ejendom køb, forbedringer af boliger og andre ejendom og køb af aktier, gensidige fonde eller andre værdipapirer.

Potentielle

Fælles forbedringer, der kan øge værdien af en hjem omfatter opdateringer til køkkenet eller badeværelse, tilsætning af værelser, dæk eller en garage, og brolægning af en indkørsel.

Overvejelser

Næsten alt, der kræver udgifter til at vinde noget i fremtiden kan betragtes som en investering. For eksempel, er gå ud til frokost med din chef, når en uge kan en investering hvis du gør det, fordi du tror det vil øge chancerne for at få en forfremmelse.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com