Hvad er betydningen af Type 5 konstruktion?

November 23

Hvad er betydningen af Type 5 konstruktion?

Enhver struktur, der kræver en tilladelse til at bygge, ændre eller ombygge skal klassificeres efter type af byggeri og belægning. International bygning kode (IBC) er grundlaget for de koder, der er vedtaget af de fleste kommuner. IBC angiver fem typer af byggeri. Hver er defineret af materialer til at bygge den. Materielle krav spænder fra at være helt noncombustible (Type I) til at være fremstillet af materiale tilladt af kode (Type V).

Tre små grise

IBC adskiller typer med romertal: type I, II, III, IV og V. Historien om Three Little Pigs illustrerer typer af byggeri. Type V vil være halm huset, der faldt i begyndelsen når ulven huffed og pustede. Type IV ville være bindingsværks huset, der tog længere tid at blæse ned men stadig tilladt wolf adgang. Typer I, II og III repræsenterer den murstenshus, der modstod wolf's angreb. I IBC er ulven brand.

Brændbart materiale

Typer jeg, II og III konstruktion er klassificeret af brændbart materialer til at bygge strukturen-stål, beton og mursten, f.eks. Typer I og II er den mest restriktive. Strukturelle elementer skal være brændbart og bedømt for brandmodstand inden for grænserne af koden.

Type III byggeri kræver brændbart materiale på ydersiden og angiver indvendige elementer skal være fremstillet af tilladte materiale.

Type IV

Type IV er klassificeringen for tunge træ konstruktion, der bruger brændbart materiale på udvendige, samt indvendige konstruktion af tunge træ eller laminater, der ikke skaber et skjult rum.

Type V

Type V konstruktion er en temmelig bred klassificering. Det bruger enhver konstruktionselement, der er fremstillet af et materiale i tilladt af koden. De fleste træ-ramme strukturer, herunder en - og to-families boliger, falder i denne kategori. Hverken de udvendige eller indvendige vægge skal være af brændbart materiale, selvom nogle områder skal være normeret til brandmodstand.

Yderligere klassifikationer

De er yderligere klassificeret som A eller B.

Der henviser til, at A er vurderet som brandhæmmende, er B ikke. Brandmodstand er målt i de timer, det tager for et brand til at brænde igennem materialet. En Type V-A bygge klassifikation ville kræve strukturelle udformning og bærende vægge for at have en en-times brandmodstand rating, hvilket betyder, at en brand ville tage en time til at brænde igennem væggen. Type V-B konstruktion ville have ingen brand-resistens vurdering nødvendigt, hvilket gør det den mest brændbare og modtagelige brand.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com