Hvad er Blackout Blinds?

November 4

Mørklægningsgardiner er inventar til windows, der blokerer lys fra at komme ind i stuen. Mørklægningsgardiner giver andre fordele. De er mere energieffektive, begrænse El eller gas regninger mens også skære brændstofforbrug. Mørklægningsgardiner har en lang historie; boliger under anden verdenskrig brugte mørklægningsgardiner og gardiner for at holde fjendtlige fly fra at se hus lys.

Ældre stilarter

Blackout blinds kommer i forskellige stilarter. De ældste stilarter er lodret, og rullegardiner. Moderne kontorer bruger typisk Lamelgardiner til at kontrollere mængden af lys ind i et værelse; dog træder lys ofte gennem siderne. Effektiviteten af Lamelgardiner afhænger af korrekt instillation samt farve og materiale. Rullegardiner er ikke så populær som i forløbne år primært fordi mekanikken i rullen nedbryde let. Lavet af forskellige stoffer, hvis monteret på et vindue korrekt, kontrolleret de temperatur og lys.

Populære stilarter

Foret romerske nuancer er også en mulighed. Nogle stilarter af romerske nuancer bruge reflekterende, vatteret materiale for tilsat varme om vinteren og kølighed om sommeren. Både regelmæssige casement og ovenlys/tagterrasse windows bruge plisseret blinds. Nogle windows har plisseret blinds indbygget i vinduet mellem ruder af glas. Derudover honeycombed, plisserede vindue nuancer tilbyde energieffektivitet og overdøve lys, men samtidig give en vinduesgardin, der ser elegant, ikke pladskrævende.

Materiale valg

Producenter bruger forskellige materialer til at gøre mørklægningsgardiner. Roller og romerske nuancer bruge stof med stramme vævninger, såsom lærred eller jacquard, til at holde ud lyset effektivt. Lodret eller tremme nuancer lavet af bambus eller træ er også effektiv og æstetisk tiltalende. Plisseret og honeycombed nuancer bruge teknologisk avancerede materialer, der giver et elegant udseende samtidig med høj energieffektivitet. Disse materialer bruge en høj kvalitet, punkt-bond stof med en Mylar lag, der giver en let, elegant vindue behandling.

Anvendelsesmuligheder for mørklægningsgardiner

Ud over at holde lyset fra gik ind på et værelse, har mørklægningsgardiner flere andre anvendelsesmuligheder. De beskytter møbler og kunst fra virkningerne af direkte sollys, og forhindre blænding fra solen mens du læser en bog eller se TV. De er mere energieffektive, spare på brændstofforbruget. Mørklægningsgardiner tilføje til ethvert rum gennem den brede vifte af materialer og farver, der bruges til at gøre dem æstetik.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com