Hvad er Blackout forhæng?

November 21

Hvad er Blackout forhæng?

Mørklægningsgardiner forhindre lys ind gennem et vindue. Gardiner er kombineret med specifikke foringer og konstrueret som draperier eller hang separat på flere gardinstænger. For at undgå enhver let bløder omkring kanterne, skal være installeret et board mount valance ovenfor gardiner. Overlapning i midten af gardiner bør være mindst 5 inches. Sidekanterne af gardiner skal vende tilbage til væggen og gardiner bør bryde på gulvet mindst 2 inches.

Blackout foring

Blackout foring er et stof, der har haft en acrylskum sprøjtes på overfladen to eller tre gange. Denne akryl forhindrer lys i at passere gennem stoffet.

Franske Blackout

En sort lag stof, normalt kraftig bomuld eller flannelet, er klemt inde mellem ansigt stof af gardiner og foring. Graden af blackout med denne metode afhænger af de kombinerede tekstiler.

Dim-out beklædning

En acrylskum sprayes på stof i en lys layer, tillader nogle lys at passere igennem men udelukke skygger, hvis indbyggere er baggrundsbelyst.

Valance foring

Hvis valance er hang over foret et blackout drapere det bør være de samme som drapere for at forhindre en yderligere lys bløder og farve forvrængning.


© 2022 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com