Hvad er bly skruer?

September 15

Hvad er bly skruer?

En bly skrue (udtales med et langt e, som i "bly måde," i stedet for en kort e som i metal), også kendt som en magt skrue eller en oversættelse skrue, er designet til at oversætte drejning bevægelsen af en skrue i lineær bevægelse. Bly skruer er fremstillet på samme måde som normale tråd skruer, ved at imponere en tråd til en metaltråd.

Eksempler på brug

Bly skruer har været almindeligt brugt i maskiner siden deres opfindelse i 1800-tallet og bruges stadig i dag. Vises og bil jacks stole på bly skruen evne til at oversætte kraften i én retning i kraft gå en anden retning. Værktøjsmaskiner som drejebænke og presser også bruge bly skruer til at producere de nødvendige forhold og retning.

Bly skruer oversætte retning af kraft ved at låse tråde med andre tænder eller tråde. Som bly skruen vender, tvinger det den røde tråd i den modsatte retning. Den resulterende retning kan ændres af geometrien af tråden.

Typer af bly skruer

Bly skruer er afgrænset af tre forskellige slags tråd geometri. Den firkantede tråd er den mest effektive skrue som de forårsage mindst friktionen. De er oftest bruges i høj-drevne maskiner, og de er de dyreste bly skrue som de mest vanskelige at fremstille. Acme bly skruer har en vinkel på 29 grader af tråd, som er lettere at fremstille, men ikke så effektive. Buttress bly skruer har trekantede formet tråde, da de er designet til at understøtte en belastning kraft i kun én retning. Selv om de er billigere end kvadratisk tråde, arbejder de kun i én retning, hvilket begrænser deres programmer.

Fordele og ulemper

En fordel ved en bly skrue er, at det kan støtte store belastninger med en rimelig kompakt design og størrelse. Bly skruer også tilbyde en præcis og jævn lineær bevægelse med minimal støj og vedligeholdelse. Ulemperne er, at de ikke kan bruges til kontinuerlig kraftoverføring, som overforbrug kan bære trådene betydeligt.

Alternativer

Bolden skruer og roller skruer er gode alternativer er ofte forveksles med bly skruer, fordi de gør det samme; men disse typer af skruer bruge kuglelejer og er i stand til at håndtere høj thrusts af magt. Hydraulik og pneumatik også producere det samme resultat, men bruge trykluft og væske.


© 2019 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com