Hvad er brune pletter på Pecan træ blade?

April 10

Hvad er brune pletter på Pecan træ blade?

Din værdsatte hjem haven pecan træer begunstiget for deres møtrik afgrødeproduktion og skygge er truet af en bred vifte af svampeinfektioner. Hvis du vil gemme dine træer, fjerne og ødelægge angrebne plantedele. Vælg en fungicid med aktive ingrediens benomyl eller fenbuconazole som en kemisk behandling. Gentag programmer hver to uger, som træet er i en aktiv tilstand af vækst. Når du er i tvivl eller har behov for hjælp, kontakt din lokale county Udvidelsesagenten eller en autoriseret professionel.

Skurv

Skurv er en svampeinfektion i pecan træer, der viser symptomer, herunder oliven brune eller sorte pletter på blade samt pecan møtrik avner. Denne sygdom er forårsaget af svampe patogen Cladosporium caryigenum. På blade er steder læsioner, der begynder på undersiden af blade og vises som sygdommen skrider frem på de øverste flader af blade samt. I forbindelse med steder omfatter almindelige symptomer bladtab, formindsket sundhed og sværtede avner. At kontrollere denne sygdom og for at forhindre tab pecan afgrøder, overveje resistente sorter som Mahan eller Mohawk, ifølge NC State University andelsselskab udvidelse Service. Beskære væk og ødelægge angrebne plantedele og anvende en kemisk bekæmpelse, hvis problemet er svær.

Brun plet

Brun plet er en svampeinfektion, der angriber pecan træer. Forårsaget af patogenet Cercospora fusca, forekommer denne særlige sygdom i de varmere måneder af juni og juli på etablerede træer. Lille pletter på blade undersider mest mest på træer i høj fugt områder. De brune steder tager på en rød nuance og derefter blive grålig. Når venstre ubehandlet, brun plet svampe føre infektioner til ekstreme blad drop af efteråret. Anvende fungicider for at forhindre bladtab.

Gnomonia Leaf Spot

Gnomonia leaf spot, forårsaget af svampen Gnomonia dispora, er ofte forveksles med brune plet svampesygdom pecan træer. Differentiering faktorer omfatter spot placering og kultur. Gnomonia brun steder forekommer som et symptom inden for de laterale vener eller venerne, strække vandret på tværs af bladet. Brun plet sygdom steder, men rejser forbi disse områder. Derudover påvirker gnomonia kun træer med dårlig ernæring og en zinkmangel, efter Clemson University forlængelse. Som de brune pletter vokse større som sygdommen skrider frem, dør leaf væv. Fjerne og ødelægge berørte plantevæv og anvende fungicider.


© 2019 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com