Hvad er Bullnose flise?

April 25

Hvad er Bullnose flise?

Hvis du går ind i en flise butik eller et hjem forbedring lager, vil du se tusindvis af fliser i hver form, farve og stil. Og du vil se bullnose fliser, som er almindeligt anvendt i køkkener og badeværelser.

Beskrivelse

Bullnose flise kommer ikke i en standard form eller stil. Det er opkaldt bullnose flise på grund af sin halv-afrundet kant. Det kan komme i nogen form, størrelse, farve, men den ene ting, forbliver konsistent har en afrundet kant.

Bruger

Bullnose fliser bruges ofte i toppen af et brusebad væg hvor flisen møder gipsplader. Denne teknik giver en glat overgang fra bruseren væggen til gipsplader. Bullnose fliser kan også bruges til den øverste kant af et køkken backsplash af samme grund som et brusebad. Nogle bullnose fliser har to halv-afrundede kanter for hjørner på tællere.

Bullnose indstillinger

Bullnose fliser kommer undertiden med alle kanterne rundes så de kan bruges under særlige omstændigheder, såsom i hjørner, langs kanterne, eller når efterbehandling en væg.

Kanter

Nogle fliser entreprenører brug bullnose fliser på kanten af en countertop, hvilket giver kanten et mere nuanceret blik i modsætning til ved hjælp af en specifik hjørne eller kant flise.

Hvor hen til indkøbe?

Hvis bullnose fliser er, hvad du har brug for et projekt, vil en flise butik eller hjem forbedring butik have mange stilarter at vælge imellem.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com